RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ця зима зламалася: синоптики дали похмурий прогноз на найближчі дні

Осінь не поспішає йти з України

Осінь не поспішає йти з України Фото: pixabay.com

Перший місяць зими практично підійшов до свого екватора, а в Україні досі тримається "плюсова" температура повітря, а морозів на горизонті, за прогнозами синоптиків, в найближчі дні не передбачається. Якою буде погода у найближчі вихідні, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 14 грудня, практично на всій території України очікуються опади. У північних регіонах буде мокрий сніг, а ось на сході, півдні та в центрі пройдуть дощі. Дощі очікуються також на Закарпатті та Прикарпатті, на решті ж території Західної України, а також в Криму, встановиться похмура та суха погода.

Найтепліше в цей день буде в південних регіонах: від 7 до 11 градусів тепла стовпчики термометрів покажуть днем і близько 3-7 в нічний час доби.

У центрі денні температури встановляться на рівні від 4 до 6 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів впадуть до 2-4 градусів з позначкою "плюс".

На решті території України вдень синоптики прогнозують від 3 до 5 градусів тепла, а в нічний час доби - від 0 до 2 градусів з позначкою "плюс".

У неділю, 15 грудня, сухо буде тільки на території Західної України. А ось на сході, півдні, півночі та в центрі очікуються дощі.

Від 7 до 10 градусів тепла вдень (а в Криму до +12) стовпчики термометрів покажуть на півдні, а вночі опустяться до 4-6 градусів вище нуля.

14 грудня
1 / 1
15 грудня
1 / 1
16 грудня
1 / 1
17 грудня
1 / 1
18 грудня
1 / 1
Фото: УНИАН
1 / 1

Трохи прохолодніше буде на сході, півночі, заході та в центрі України: від 3 до 7 градусів вище нуля очікується в денний час доби та близько 1-3 тепла (в центрі близько 5 тепла) буде після заходу сонця.

Початок нового робочого тижня не принесе кардинальних температурних змін, а от ситуація з опадами зміниться. У понеділок, 16 грудня, суха погода без опадів збережеться на всій території країни.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів