RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Спочатку злива, а потім сніг: синоптики спантеличили погодою на тиждень

Осінньо-весняний походу не збирається залишати Україну у найближчі дні

Осінньо-весняний походу не збирається залишати Україну у найближчі дні Фото: Getty images

Плюсові температури продовжують панувати над територією країни і, судячи з усього, дочекатися морозів в цьому році українці вже не встигнуть. Проте, трохи снігу, правда з дощем, синоптики все ж обіцяють. Якою ж буде погода цього тижня, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у вівторок, 24 грудня, практично по всій території країни очікуються дощі, а на заході - рясні зливи. Сухо буде тільки на сході України.

Найтепліше буде в південних регіонах країни. Удень стовпчики термометрів тут покажуть від 9 до 11 градусів тепла, а вночі від 5 до 9 з позначкою "плюс".

На решті ж території України встановиться практично ідентична температура: від 4 до 7 градусів тепла як вдень, так і вночі.

У середу, 25 грудня, на католицьке Різдво опади поширяться вже на всю територію країни. Але якщо на півдні, сході, півночі і в центрі пройдуть дощі, то на заході очікується дощ з мокрим снігом.

Від 6 до 9 градусів тепла вдень покажуть стовпчики термометрів в південних регіонах України, а вночі температура повітря тут опуститься до 3-6 градусів з позначкою "плюс".

У центрі, на сході та півночі денні температури встановляться в діапазоні від 3 до 6 градусів вище нуля, а після заходу сонця буде близько 3-5 градусів з позначкою "плюс".

Найпрохолодніше буде на заході: як удень, так і вночі стовпчики термометрів показуватимуть ідентичну температуру: від 0 до 3 градусів тепла.

Дивіться: В Україні напередодні Нового року почали цвісти ромашки: фото дивовижною аномалії

У четвер, 26 грудня, погода практично не зміниться: температурна картина і ситуація з опадами залишаться такими ж.

24 грудня
1 / 1
25 грудня
1 / 1
26 грудня
1 / 1
27 грудня
1 / 1
28 грудня
1 / 1

А ось в останню п'ятницю 2019 року, 27 грудня, на півдні трохи буде трохи холодніше. Близько +3-5 (в Криму до +7) буде як удень, так і вночі.

На заході і півночі України буде від 1 до 3 тепла у денний і нічний час доби, а на сході і в центрі увесь день стовпчики термометрів показуватимуть від 2 до 5 градусів тепла.

Також в цей день буде багато опадів, а на півночі, в центрі та заході України мокрий сніг. Суха, але похмура погода очікується тільки в Чернівецькій та Миколаївській областях.

А ось в суботу, 28 грудня, в Україну прийде "мінус". Правда, не в усі регіони, а тільки в західні і північні області. Від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу тут буде вдень і вночі.

На сході, півдні і в центрі України денні та нічні температури встановляться в діапазоні від 0 до 3 тепла і тільки в Криму ще збережеться весняне тепло: близько 7 градусів вище нуля.

Читайте також

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу

Через нестачу фінансування у нас проблеми з пораненими – воєнний хірург

Як забезпечується медицина у ЗСУ, чого вистачає, а чого потребують наші воїни - в інтерв'ю воєнний хірурга