RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Спека на півдні і комфорт на заході: синоптики дали прогноз на вихідні

Яка погода нас чекає на вихідні

Яка погода нас чекає на вихідні Фото: Pixabay

Погода в Україні продовжує вражати своєю різноманітністю: грозові дощі, тридцятиградусна спека на півдні та сході та прохолода на заході, пориви вітру в центральних регіонах. Чого варто очікувати від погоди вже найближчими вихідними - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу 16 липня у східних та південних регіонах країни (крім Криму) очікуються грозові дощі. На решті території збережеться хмарна, але суха погода.

Найтепліше буде у південних та східних регіонах, незважаючи на дощі. Так, температура повітря вночі становитиме від 17 до 20 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до 28-32 градусів із позначкою "плюс".

Дещо прохолодніше буде в центрі: вночі від +12 до +14, а вдень температура повітря прогріється до 24-27 градусів тепла.

Північ та захід цього дня будуть найпрохолоднішими. У нічний час доби синоптики прогнозують від 9 до 12 градусів вище нуля, а вдень варто очікувати від +22 до +25.

У неділю, 17 липня, грозові дощі пройдуть на сході, південному сході та півночі України. На решті території синоптики не прогнозують опадів.

У південних та східних регіонах буде спека: вночі від 16 до 20 градусів тепла, а вдень +27+30.

На решті території буде більш ніж комфортна температура. Вночі на півночі, заході та в центрі стовпчики термометрів покажуть від 10 до 13 градусів вище нуля, а вдень варто очікувати від 20 до 23 градусів тепла (на Закарпатті до +26).

У понеділок, 18 липня, температурна картина зміниться лише на півдні та сході. Там вночі від 13 до 17 градусів вище нуля, а вдень повітря прогріється в діапазоні від +24 до +27 градусів.

А от ситуація з опадами кардинально зміниться: дощів цього дня синоптики не прогнозують в жодному регіоні України.

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають

Новини партнерів