RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Спад спеки та холодні ночі: чим порадує погода на тиждень

Лише в одному регіоні країни цього тижня очікується 30+

Лише в одному регіоні країни цього тижня очікується 30+ Фото: zimbio.com

Екватор липня в Україні видався дощовим, а в деяких регіонах країни прохолодним. Втім, уже цього тижня синоптики прогнозують підвищення температури повітря, але не в усіх областях. Температура 30+ очікується лише в одному регіоні. А ось ночі найближчого тижня будуть холодними. Чи варто чекати на погодні сюрпризи - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у понеділок, 18 липня, у Чернігівській, Сумській та Харківській області пройдуть короткочасні дощі. На решті території України опадів не очікується.

Найтепліше буде у південних регіонах. Стовпчики термометрів покажуть від 24 до 27 градусів тепла.

У центральних, західних та східних регіонах буде від 22 до 24 градусів з позначкою "плюс" (на Закарпатті до +27). А ось на півночі буде від 20 до 23 градусів.

У вівторок, 19 липня, дощі з грозами очікуються на півночі та північному заході України.

Цього дня синоптики прогнозують практично аналогічні температури по всій країні: вночі від 10 до 15 градусів вище нуля, а вдень стовпчики термометрів покажуть від +22 до +26 градусів (на Закарпатті до +27).

У середу, 20 липня, грозові дощі очікуються у північних та центральних регіонах України. На решті території опадів не буде.

Температура повітря у цей день зросте. У південних та західних областях синоптики прогнозують уночі від 12 до 17 градусів тепла, а вдень повітря прогріється в діапазоні від 25 до 29 градусів тепла. Лише на Закарпатті буде справжня спека: вночі 13-15 тепла, а вдень 32-34 градуси з позначкою "плюс".

На решті території вночі очікується від +10 до +14, а після сходу сонця буде 22-26 градусів тепла.

У четвер, 21 липня, короткочасні дощі очікуються на півночі. У центрі, на півдні та сході буде хмарна погода, але без опадів, а ось на заході країни небо буде сонячним та ясним.

Найгарячішим у цей день буде Закарпаття. Нічні температури від 13 до 15 градусів тепла, а вдень повітря розігріється в діапазоні від 32 до 34 градусів тепла.

Решта заходу і південь України вночі прогріється до 12-17 градусів з позначкою "плюс", а вдень синоптики прогнозують від 26 до 29 градусів вище нуля.

У центрі вночі очікується 12-14 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть 24-26 тепла.

У північних та східних регіонах у нічні години варто очікувати від 12 до 15 градусів з позначкою "плюс", а вдень повітря прогріється в діапазоні від 23 до 25 градусів вище нуля.

У п'ятницю, 22 липня, температурна картина залишиться практично без змін, а ось ситуація з опадами зміниться. Східні та північні регіони будуть у владі дощів, на півдні та в центрі буде хмарно, але без опадів, а на заході України буде сонячна погода.

Читайте також

Борги у спадок: депутати зобов'яжуть українців платити за своїх батьків

Відмовитись від спадщини, якщо твої батьки винні – тепер не вийде

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Новини партнерів