RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Мерзенна осіння погода: Україну накриє хвиля похолодання

У вихідні в Україну прийде осіння дощова погода

У вихідні в Україну прийде осіння дощова погода Фото: zimbio.com

Перша декада осені принесла до країни похолодання. Однак за прогнозами синоптиків, на цьому погодні метаморфози не закінчуються - за зниженням температури повітря в Україну йдуть сильні дощі. Якою буде погода у найближчі вихідні - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 10 вересня, рясні дощі заллють захід, північ та південний захід України. Хмарно, але все ж таки сухо буде лише на сході та південному сході країни.

Найтепліше буде на півдні. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 13 до 16 градусів тепла, а вдень повітря прогріється від +20 до +24 градусів.

На півночі у нічний час доби синоптики прогнозують від 4 до 6 градусів тепла, а вдень від 15 до 17. Така сама погода вдень буде і в центрі, але вночі тут тепліше: від +10 до +12.

У західних регіонах країни вночі очікується від 10 до 13 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть 15-18 градусів тепла. Аналогічні показники денних температур будуть на сході, а от уночі тут холодно: 4-6 градусів вище нуля.

У неділю, 11 вересня, дощі заллють практично всю територію України. Тільки схід "триматиметься": тут сонце затягне хмарами, але опадів не прогнозується.

У південних регіонах уночі очікується від 13 до 16 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 20-22 градусів із позначкою "плюс".

На сході та в центрі вночі варто очікувати від 7 до 11 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть 16-19 градусів тепла.

У західних областях уночі буде близько 10 градусів тепла, а вдень від +15 до +18.

Найхолоднішою в неділю буде північ України: вночі 7-10 градусів тепла, а вдень у північних регіонах від 12 до 14 градусів вище нуля.

У понеділок, 12 вересня, синоптики прогнозують дощі на всій території України.

На півдні, сході та в центрі температурна картина практично не зміниться. А ось на півночі потеплішає: 8-10 градусів вище нуля вночі і 15-17 градусів тепла вдень.

На заході ж навпаки буде холодніше: у нічний час доби ті самі +10, але вдень синоптики прогнозують від 11 до 14 градусів тепла.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів