RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ось і літо прийшло: яка погода буде у вихідні

Прогноз погоди на 8-10 жовтня

Прогноз погоди на 8-10 жовтня Фото: pexels

Дебют другого місяця календарної осені виявився несподівано теплим та сонячним. Ймовірно в Україну прийшло довгоочікуване "бабине літо". За прогнозами синоптиків, така ж сприятлива метеорологічна ситуація збережеться і найближчим часом, та й опадів на обрії не спостерігається. Якою буде погода цими вихідними - дізнавався "Апостроф".

За даними синоптиків, у суботу, 8 жовтня, на всій території країни очікується суха погода. Щоправда на півдні, сході та в центрі небо буде затягнуте хмарами. На півночі та заході України буде сонячно.

Найтепліше буде у південних та східних регіонах. Вночі температура повітря складе від 10 до 11 градусів тепла, а вдень варто очікувати від 18 до 20 градусів з позначкою "плюс".

Читайте: Зима буде теплою, але не без "сюрпризів": синоптик озвучив прогноз для України

На заході та в центрі вночі синоптики прогнозують від 8 до 9 градусів вище нуля, а вдень повітря прогріється в діапазоні від +15 до +17.

Найхолодніше буде на півночі України: вночі 6-7 градусів тепла, а вдень до +14.

У неділю, 9 жовтня, короткочасні дощі очікуються лише на заході: у Львівській, Волинській та Рівненській областях. На решті країни збережеться погода без опадів, але небо затягне хмарами.

Читайте: "Бабине літо" в Україні може затриматися: синоптик розповів про терміни різкого потепління

Температурна картина на півдні, сході та в центрі залишиться без змін, а ось на півночі та заході країни буде трохи холодніше. Так, уночі у цих регіонах варто очікувати від 6 до 8 градусів тепла, а вдень від +12 до +14.

У понеділок, 10 жовтня, синоптики прогнозують дощі у східних та північних регіонах країни. На решті території без опадів.

На півдні та сході вночі очікується від 9 до 11 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до 15-16 градусів тепла.

На півночі, заході та в центрі вночі синоптики прогнозують від 4 до 7 градусів тепла, а ось вдень повітря прогріється в діапазоні від +11 до +12.

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають

Новини партнерів