RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Північний фронт: яка погода чекає на Україну у вихідні

Прогноз погоди на 30 вересня – 2 жовтня

Прогноз погоди на 30 вересня – 2 жовтня У вихідні ще буде тепло Фото: sumy.ua

Найближчими днями в Україну зайде атмосферний фронт із Північної Європи. Вночі буде помітно холоднsше. Здається, таки настає осінь. Детальніше про погоду на найближчі вихідні розповідає "Апостроф".

Субота, 30 вересня

За даними Укргідрометцентру, у Волинській та Львівській областях – короткочасні дощі. На решті території – мінлива хмарність.

Читайте: Перший сніг у жовтні та морозна зима: народний синоптик дав прогноз по Україні до лютого

У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі 8-10 градусів, удень – 23-25. Така сама денна температура і на Закарпатті, але у нічний час там буде тепліше – 9-11 градусів.

А от у Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях хоч уночі також очікується 8-10 градусів, але вдень буде 23-26. У Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях вночі буде 9-13 градусів, а вдень – 24-26.

У південних регіонах країни повна погодна одностайність. В Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також у Криму вночі 14-16, а вдень – 25-27 градусів тепла.

Неділя, 1 жовтня

Короткочасні дощі, які напередодні йшли у Волинській та Львівській областях, якось перестрибнули через Рівненську, Житомирську Тернопільську та Хмельницьку області та пройдуть на Чернігівщині, Київщині, Сумщині, Вінниччині, Черкащині, Полтавщині та Кіровоградщині.

В решті областей України буде хмарно з проясненнями.

Читайте: Україну накриють аномальні дощі: метеоролог дала прогноз на жовтень

У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі 10-14, вдень – 16-19 градусів.

У Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях вночі 11-14 градусів, а вдень термометр перейде двадцятиградусну позначку – аж до 25 градусів тепла.

У Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також у Криму вночі 12-15 градусів, вдень – 24-26. А найтепліше буде на Одещині: відповідно 14-16 та 25-27 градусів тепла.

Понеділок, 2 жовтня

Погода класу "хмарно з проясненнями", яка панувала в більшості регіонів країни днем раніше, кудись випарується. Короткочасні дощі перемістяться до Харківської, Луганської та Донецької областей, залишивши на заході від себе суцільну мінливу хмарність.

Вночі буде помітно холодніше: на Україну рухається атмосферний фронт з Північної Європи. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях – 6-9 градусів. Але вдень температура у цих регіонах позиції не здає – 16-19 градусів тепла.

У Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також у Криму вночі 11-14 градусів (несподівано тепло вночі буде на Донбасі – 13-15). А вдень у всіх цих регіонах 20-22. Окрім Одещини. Там знову вдень найтепліше – 21-23 градуси.

Читайте: Осінь прийде у жовтні: синоптики розповіли, коли чекати на похолодання та дощів

Читайте також

"Нічна варта" піст здала: як в українських бібліотеках позбавляються російської літератури

У бібліотеках Києва практично позбавилися книг російських письменників, які підтримали війну в Україні

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Новини партнерів