RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Весна лютує: яка погода буде в Україні у вихідні

Прогноз погоди на 17 – 19 лютого

Прогноз погоди на 17 – 19 лютого Коти вже відчувають запах весни Фото: з відкритих джерел

Від цих вихідних навіть снігу не випросиш. Якщо дощі – то невеликі, а так переважно хмарно з проясненнями. Та й температура дуже позитивна, іноді навіть ночами. З чого б це? Детальніше про погоду на 17-19 лютого розповідає "Апостроф".

Субота, 17 лютого

За даними Укргідрометцентру, у Волинській, Рівненській, Житомирській, Львівській та Хмельницькій областях – невеликі дощі. На Закарпатті та в Криму – без істотних опадів. На решті території – хмарно із проясненнями.

Читайте: Такого не було майже 50 років: у Києві зафіксували шостий температурний рекорд за місяць

У західних областях вночі від мінус 3 (у Карпатах) до 2 градусів тепла. Вдень – 8-11 тепла. При цьому на Івано-Франківщині – 10-12 градусів, максимальний у суботу перепад температур. У північних та центральних областях нічна температура обертається навколо нуля – від мінус 1 до плюс 1 градусу. Вдень – 3-6 тепла.

Найхолодніше буде у східних областях України: вночі мороз мінус 4-7, вдень – 1-3 тепла. У південних областях уночі заморозки до мінус 2, вдень – 5-8 градусів. У Криму вночі в районі нуля, вдень – 3-5 градусів тепла.

Неділя, 18 лютого

У Харківській та Луганській областях – невеликий дощ та мокрий сніг. У Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях – невеликі дощі. В решті областей України, а також у Криму – хмарно з проясненнями.

Дивіться: Київ огорнув молочний туман: "зник" символ міста, фото та відео

У західних областях, а також на Київщині вночі від 0 до 3 тепла. Вдень – 3-7 градусів. Окремо стоїть Закарпаття: там уночі 2-4 градуси, а вдень – 7-9 тепла. На Сумщині, Харківщині та на Донбасі вночі до мінус 5, вдень – 3-5 тепла.

У Чернігівській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях уночі заморозки до мінус 3, вдень – 3-5 градусів тепла. У центральних та південних областях вночі до 3 тепла. При цьому вдень у центральних областях – 4-7 тепла, а у південних – 7-9 градусів. У Криму вночі 0-2 градуси, вдень – 5-7 тепла.

Понеділок, 19 лютого

У Волинській області – невеликий дощ та мокрий сніг. На Закарпатті та Луганщині – невеликі дощі. У решті областей, а також у Криму – хмарно з проясненнями.

Буде трохи холодніше. У західних областях, а також на Київщині вночі прогнозується мінус 2-5. На Чернігівщині, Сумщині та Харківщині – мінус 5-9. У центральних областях – від 0 до мінус 5, у південних областях (крім Одеської) – заморозки до мінус 3. Вдень у цих областях – до 5 тепла.

Особняком стоять Одеська область та Крим. Вночі там до 2 тепла. При цьому на Одещині вдень 5-7 тепла, а на півострові трохи прохолодніше – 3-5 градусів.

Читайте: З зимою ще не прощаємось: кліматолог розповіла, якою буде весна

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів