RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Боротьба Заходу з Росією: яка погода буде в Україні у вихідні

Прогноз погоди на 24-26 лютого

Зимовий ліс і сонячні промені У вихідні буде відносно тепла погода Фото: DW

Весняній погоді в Україні, як і можна припускати, заважає країна-агресор. Ось все їй щось муляє. Навіть у такий спосіб, мабуть від безвиході, намагається насолити. Детальніше про погоду на 24-26 лютого розповідає "Апостроф".

Субота, 24 лютого

Очікується практично тотальна відсутність опадів. Практично скрізь країною суцільна мінлива хмарність. Лише у Волинській, Львівській та Закарпатській областях – невеликі дощі.

Читайте: Київ та область попередили про наближення шторму

Нетипова температура як для лютого. Нічні заморозки лише на Донеччині – до мінус трьох градусів. А вдень там 4-8 тепла. В решті областей вночі 4-7 градусів, а вдень – 7-12 тепла. У Криму вдень загалом до 15 градусів.

"З півдня та південного сходу до нас йде тепло, – пояснює у розмові з "Апострофом" синоптик, керівник відділу Українського гідрометеорологічного центру Наталія Птуха. – Але із заходу та півдня росії рухається антициклон. Україну він зачепить по периферії, буде зона зниженого тиску, а отже – невеликий сніг”.

Неділя, 25 лютого

На заході України, а також у Житомирській області – невеликі та досить теплі дощі. На решті території – хмарно із проясненнями.

Щодо температури, то нічні заморозки знову ж таки на Донбасі, плюс Харківська область – до мінус 4 градусів. Вдень – 4-7 тепла. У решті областей вночі 4-7 тепла, вдень – 10-15. У Криму, що цікаво, вночі лише до +5, а вдень – 12-14 градусів.

Понеділок, 26 лютого

В області атмосферних опадів країна повертається до суботи: у Волинській, Львівській та Закарпатській областях – невеликі дощі.

Щодо температури, то теж практично без змін. На Донбасі та Харківській області вночі заморозки до мінус трьох, вдень – 3-6 тепла. У західних областях України вночі 4-7, вдень – 11-15 тепла. На решті території трохи прохолодніше – вночі до 5 тепла, вдень – до 14 градусів. Але 14 – це лише у Криму.

Читайте: Аномальний лютий: яка погода буде в Україні протягом п'яти днів

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів