RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Смертельна перестрілка силовиків під Києвом: подробиці, фото, відео і реакція соцмереж

У Княжичах і плутанину загинули п'ять силовиків

У Княжичах і плутанину загинули п'ять силовиків В селищі Княжичі Броварського району в результаті перестрілки між співробітниками Служби держохорони та поліції загинуло 5 правоохоронців Фото: facebook.com/anton.gerashchenko

У неділю вранці Україну сколихнула страшна звістка – під час спецоперації по затриманню банди грабіжників загинули відразу п'ятеро силовиків. У МВС повідомили, що сталася трагічна випадковість, в результаті якої співробітники Державної служби охорони і спецназ "КОРД" влаштували смертельну стрілянину.

За словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який вранці був на місці інциденту, в рамках спецоперації поліцейські чекали пограбування бандитами одного з будинків у Княжичах Київської області. Для спостереження в сусідньому недобудованому будинку виставили поліцейських, розвідників, які повинні були подати сигнал про початок затримання.

В певний момент в одному з сусідніх будинків спрацювала сигналізація – по сигналу на місце подій виїхала група ДСО. Пізніше співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників. Спецназ КОРД, прийнявши ДСО за бандитів, прийшов звільняти поліцейських. Між силовиками сталася коротка перестрілка, яка забрала життя п'яти людей. Пізніше стало відомо про те, що в лікарні у Києві помер шостий поліцейський, який отримав поранення в перестрілці.

"Апостроф" стежить за ситуацією, збираючи нові факти і деталі цієї трагічної події.

Читайте також

Хвиля підліткових самогубств в Україні: як врятувати наших дітей

Розповідаємо про причини підліткових самогубств, яких зараз в Україні побільшало - і як їх зупинити

Каховське море перетвориться на мертву пустелю: головні наслідки підриву Каховської ГЕС

Теракт Росії на Каховській ГЕС призвів до двох глобальних проблем – перша екокатастрофа та друга – ядерна загроза всій Європі