RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство
Погляд

Сергій Фурса: Фотка тижня - мамусін пиріжок на купі бабла. Чи це фото про українських чиновників?

Вдома у посадовців працівники ДБР знайшли багато готівки Фото: t.me/DBRgovua

Насправді, ні. Це фото про середнього українця. По-перше цей пиріжочок - це ж є мрією середнього українця. Не героя на війні чи борця за справедливість. А звичайного простого українця, котрий мріяв би зайняти таку посаду. І швидко казково розбагатіти. Так швидко і так казково, щоб потім не знати, що з цим баблом робити.

А по-друге, це ж не силовик, який доїть бізнес. Це не про податки, які крадуть. Ні ні. Це про сервіс. Найкращий український сервіс, яким ми так пишаємось.

Бо мама Крупа і іі син пиріжечок надавали послуги простим українцям. Тим, які не хочуть служити в армії, бо крадуть. Тим, які волають про дітей депутатів. І от ці прості українці принесли своі долари. Принесли самі. Щоб отримати липову довідку. І судячи по кількості долярів на ліжку принесли тисячі людей. Які потім будуть за пивом розповідати, яка страшна в країні корупція і як не можна жити і не треба платити податки, бо їх же всі розкрадуть.

Це не про чиновників.

Це фото - то дзеркало. Де віддзеркалюється країна. Так, не всі українці такі. І тому Путін не захопив Україну і ніколи не захопить. Але це середня температура по палаті. Той самий простий нарід, що зубожіє і виступає проти високих тарифів, не хоче платити податки і працювати офіційно.

Іноді корисно дивитись у дзеркало….

Корисно, щоб поставити точний діагноз перед лікуванням хвороби.

Джерело: facebook.com/sergey.fursa

Читайте також