RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У 2021 році на Україну чекають чотири складних періоди - астрологічний прогноз

Система законів та органів влади повинна бути істотно перетворена

Система законів та органів влади повинна бути істотно перетворена Юрій Буян і Олена Осипенко Фото: facebook.com

Про те, що принесе людству "ера Водолія", як краще зустрічати сонячні та місячні затемнення, як досягти виконання бажань і кому особливо пощастить в році Бика, "Апострофу" розповіли ЮРІЙ БУЯН і ОЛЕНА ОСИПЕНКО, астропсихологи, автори щорічного видання "Астрологічний календар для України", а також серії книг по астропсихології.

- Кажуть, що в кінці минулого року людство остаточно перейшло в "еру Водолія". Можете розповісти про це докладніше?

Юрій Буянов: В кінці 2020 року, а саме 21 грудня (20:26 по Києву), в день зимового сонцестояння, відбулася одна з найбільш значущих з точки зору астрології подій - "велике з'єднання" двох найбільших планет Сонячної системи Юпітера і Сатурна. Цикл Юпітера 12 років, а Сатурна 29,5 років. Таке з'єднання називають ще "королівським аспектом" або "золотим з'єднанням" і буває воно один раз на 20 років.

Олена Осипенко: Дві соціальні планети в 2020 році з'єднали свої сили в 1-му градусі Водолія та відкрили повітряне 200-річчя. Тобто, всі з'єднання Юпітера і Сатурна протягом подальших сто двадцяти років відбуватимуться в знаках повітряної стихії. 120 років до цього Юпітер і Сатурн з'єднувалися в земних знаках і впливали на розвиток земної економіки - виробництва, сільського господарства, нерухомості.

Тепер же, починаючи з моменту з'єднання Юпітера і Сатурна, протягом наступного століття стоятиме акцент на розвитку повітряної економіки: інформаційних технологій, транспорту, електронних грошей. Через глобальні кризи буде йти революція у світовій культурі та економічному устрої в напрямку більш вільного вибору стилю життя без експлуатації та примусу.

- Яким людям пощастить в "еру Водолія", а яким буде найважче?

Ю.Б.: Водолій - знак свободи, він прагне звільнити нас від усього, що тягне назад і уповільнює рух вперед. Основною якістю в цей період повинна стати гнучкість та готовність адаптуватися протягом декількох років до змін, що відбуваються. Людям, впертим, консервативним, прив'язаним до матеріальних цінностей, складно буде пристосовуватися до нововведень.

- У чому будуть проявлятися ці нововведення?

Є.О.: Зміни можуть торкнутися: клімату і природних умов; скорочення шкідливих викидів в атмосферу; реформування сфери з розвідки та видобутку корисних копалин; розвитку сільського господарства; перетворення харчової промисловості.

- Як ви вважаєте, Україна на початку нової епохи більше отримає, ніж втратить?

Ю.Б.: 1-й градус Водолія, в якому Юпітер з Сатурном закладають цикл на найближчі 20 років, сильно резонує з гороскопом України, оскільки ініціюють планету Сатурн. Система законів і органів влади повинна бути істотно перетворена, завдяки розвитку екології свідомості, свободи вибору суспільства та інформаційних технологій.

Читайте також: В 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс

- Чому кажуть, що закріплення переходу в "еру Водолія" відбулося саме зараз?

Є.О.: Межпланетарні цикли повільних планет від Юпітера до Плутона впливають на великі групи людей, народи та держави. У 2020 році відбулося відразу три значущих з'єднання, що буває вкрай рідко: Сатурна з Плутоном (12 січня), Юпітера з Плутоном (3 рази - 5 квітня, 30 червня та 12 листопада), а також Юпітера з Сатурном (21 грудня).

З огляду на ці фактори, ми можемо говорити про завершення та початок нових великих соціальних циклів, які можуть принести значні зміни в світовому співтоваристві - в ідеях, відкриттях, технологіях, економічних або політичних тенденціях.

- З'єднання великих планет з Плутоном - це хороший або поганий знак?

Ю.Б.: З'єднання Сатурна і Плутона відбувалися в минулому, в 1914, 1947 і 1982 роках - це були цикли великих політичних поворотів в боротьбі за владу та світове панування.

12 січня 2020 відбулося нове з'єднання цих планет в 23-му градусі Козерога, що символізує далекоглядність і розсудливість, ми увійшли в новий період з надією на краще майбутнє.

Фото: pixabay.com

Закінчення попереднього циклу Юпітера і Плутона і початок нового відбулося в момент першого з'єднання цих планет 5 квітня минулого року. Цей цикл описує зміни у фінансовій системі і перерозподіл грошових потоків і власності. Економіка в період даного з'єднання починає гальмуватися. Минулі цикли почалися у 1994 та 2007 роках.

- Минулий рік запам'ятався кількома ретроградними Меркуріями та дуже довгим Марсом в Овні. Взаємний обстріл кордонів Вірменії та Азербайджану, конфлікт в Нагірному Карабаху, різанина в Ефіопії - все це відбувалося під егідою Марса в Овні. Цього року не буде таких небезпечних періодів?

Є.О.: Говорити про небезпечні, фатальні періоди для населення Землі не варто. Дві останні світові війни почалися у відносно сприятливі з точки зору астрології періоди. Світові кризи та війни - це продукт людського розуму, а точніше - його відсутності і відбуваються всупереч здоровому глузду. Можна сказати про астрологічно несприятливі періоди для важливих нових починань.

Несприятливими періодами для важливих починань в соціальній сфері вважаються періоди затемнень і ретроградних планет.

У 2021 року такими періодами будуть: 30 січня - 21 лютого - період ретроградності Меркурія; 21 травня - 23 червня - період затемнень та ретроградності Меркурія; 27 вересня - 19 жовтня - період ретроградності Меркурія; 16 листопада - 31 грудня - період затемнень і ретроградності Венери.

Але потрібно розуміти, що кожен момент часу створений для будь-яких справ у соціальній, економічній та духовній сфері.

- Чим найкраще займатися в такі дні?

Є.О.: В ці періоди несприятливо укладати шлюбні союзи та святкувати весілля. У будь-який астрологічно несприятливий період можна й потрібно займатися поточними справами та їх завершенням; питаннями ремонту, реконструкції та реорганізації; складати звіти, повертати борги, займатися духовним і особистісним зростанням.

- А які астрологічно сприятливі періоди в 2021 році?

Ю.Б.: 1 - 29 січня, 22 лютого - 20 травня, 24 червня - 26 вересня, 20 жовтня - 15 листопада.

Якщо ви хочете спланувати свою діяльність протягом року, ми рекомендуємо використовувати ці періоди. Пам'ятайте, що будь-які справи потрібно починати на зростаючому Місяці або, принаймні, протягом тижня після повного місяця.

Є.О.: Як то кажуть: "У Бога немає інших рук, крім ваших". Не можна домогтися успіху, не доклавши до цього зусиль. Найсприятливіший прогноз показує лише ваші можливості, а успіх залежить від кількості та якості прикладених зусиль.

- Місячні і сонячні затемнення - це, безумовно, особливі дати. В одним зі своїх відео ви, Олено, говорили, що правильно їх зустрівши, можна запрограмувати своє життя на кілька років вперед.

Є.О.: Затемнення в давнину вважалися проявом "божого гніву". З тих часів і залишилося це марновірство, що краще під час затемнення не виходити з дому. Ми неодноразово перевіряли на власному досвіді, що затемнення можна й потрібно використовувати на благо людини.

В 2021 році відбудуться два сонячних і два місячних затемнення - час я вказую по Києву: 26 мая о 14:20 - повне місячне затемнення; 10 червня о 13:43 - кільцеподібне сонячне затемнення, 19 листопада о 11:03 - частне місячне затемнення, 4 грудня о 9:35 - повне сонячне затемнення.

Фото: pixabay.com

Сонячне затемнення відбувається в молодий місяць, який починає місячний цикл. Поєднання сонячної та місячної енергії в цей період стає надзвичайно інтенсивним і призводить до стиснення та ущільнення Землі і всього, що знаходиться на ній, в тому числі і ваших мислеобразів.

Ваші думки матеріальні і мають більше шансів втілитися в життя саме в цей період. Перша година після сонячного затемнення - це найкращий час для планування заходів на рік.

- Як краще зустріти сонячне затемнення?

Є.О.: Практика сонячного затемнення дає можливість звільнитися від страхів, негативних рис характеру (невпевненість, дратівливість, лінь), які гальмують рух життя і заважають розвитку людини.

Перед затемненням підведіть підсумки року, відстежте чого ви боїтеся, про що переживаєте. Думки матеріальні, а подібне притягує подібне. Страхи можуть притягнути до вашого життя несприятливі ситуації. Страх самотності призводить до самотності, сумніви і невпевненість - до зневіри та депресії... Ці переживання і страхи ви можете з вдячністю трансформувати в позитивні мислеформи, усвідомивши їх уроки.

Ваші відчуття запишіть на папері і подумайте, для чого вони у вас є, чому навчають, подякуйте за урок і прийміть їх. Якщо ви щирі у своїх почуттях, ваші проблеми вирішаться.

За 10 хвилин до моменту затемнення прийміть контрастний душ, а потім відключіться від ваших негативних програм за допомогою медитації, холодінамічного процесу або іншої техніки. Спаліть лист, на якому ви записали свої недоліки. На цьому практика опрацювання затемнення закінчена.

Після опрацювання сонячного затемнення, в першу годину першого місячного дня напишіть, список своїх бажань на рік або бізнес-план. Для більш успішної реалізації, ваші плани і бажання найкраще представити у вигляді мислеобразів, необхідно досконально уявити собі їхню форму, колір, запах, смак, інші відчуття.

Корекцію своїх планів можете проводити щомісяця в 1-й місячний день протягом усього року. Ці плани реалізуються, якщо вони відповідатимуть вашим істинним бажанням, а також дійсно для вас важливі.

- Практики під час місячних затемнень чимось відрізняються від сонячних?

Ю.Б.: Місячні затемнення відбуваються під час повного місяця, коли емоції досягають кульмінації і жадають вивільнення. У період місячного затемнення можна усунути психосоматичні причини багатьох хвороб, позбутися шкідливих звичок (куріння, алкоголь, ігроманія та інші види залежності), а також комплексів та слабкостей.

- Розкажіть, яким буде це рік для людей, що народилися в різні періоди?

Ю.Б.: Повільний транзитний рух далеких планет - Урана, Нептуна і Плутона - може надавати значущий вплив протягом року на події життя деяких людей, чиї планети опиняються на їхньому шляху.

Фото: pixabay.com

Уран - планета свободи і незалежності - в 2021 році пройде з 7-го по 15-й градуси Тельця. Рекомендуємо людям, народженим з 26 квітня по 4 травня, дозволити собі бути нестандартними та прогресивними в своїх рішеннях і справах. Уран допоможе їм звільнитися від сковуючих обставин і зробити необхідні реформи у власному житті.

Через свій напружений вплив Уран може жорсткіше підштовхнути до необхідних змін в житті людей, народжених з 26 січня по 3 лютого, з 29 липня по 6 серпня і з 29 жовтня по 6 листопада. Це період важливої реорганізації справ, інтересів і сфери самореалізації.

- Я так бачу, Уран багатьом в цьому році дасть прочухана, будуть йти жорсткі трансформації.

Є.О.: Ну, чому ж. Не завжди. Уран в своєму гармонійному впливі в цьому році допоможе змінити життя на краще людям, народженим з 24 лютого по 4 березня, з 27 червня по 6 липня, з 29 серпня по 6 вересня і з 27 грудня по 4 січня. Це тривалий значимий період, сприятливий для виявлення та застосування творчого потенціалу і особистих достоїнств.

- Це цікаво. Що піднесе нам Нептун?

Ю.Б.: Нептун дає людині уроки духовності, усвідомлення яких сприяє розкриттю нових духовних та творчих здібностей. В 2021 році Нептун пройде з 20-го по 24-й градуси Риб.

- О, а це мій знак зодіаку.

Ю.Б.: Люди, народжені з 9 по 14 березня, мають можливість зміцнити свою Віру та впоратися зі своїми сумнівами. Пробудження інтуїтивних здібностей, натхнення і розуміння психології людей дасть хороший шанс для успішного ведення справ і початку нових справ.

Напружений вплив Нептуна, як період ідеалізму, невизначеності і незадоволеності, підштовхне до духовного зростання людей, народжених з 9 по 14 червня, з 11 по 16 вересня і з 10 по 15 грудня.

Гармонійний вплив Нептуна подарує можливості для творчого пошуку, розкриття талантів та здібностей людям, народженим з 9 по 13 січня, з 9 по 14 травня, з 11 по 16 липня і з 11 по 16 листопада.

- Хочеться вірити, що у цих людей точно все складеться! Розкажіть про вплив Плутона.

Є.О.: Плутон - планета трансформації всього консервативного і віджилого в прогресивне, він пройде в 2021 році з 25-го по 27-й градус Козерога. З твердістю та силою Плутон розриває те, що більше не приносить користі. Його енергія в цьому році допоможе людям, які народилися з 14 по 16 січня, зруйнувати старі і застиглі форми і дати можливість для народження нового.

Напружений вплив Плутона може принести зовнішні і внутрішні кризи людям, народженим з 13 по 16 квітня, з 16 по 19 липня та з 17 по 20 жовтня. Будьте готові прийняти кризу як необхідний етап особистих змін. Перетворюйте своє життя.

Гармонійний вплив Плутона дасть потужні сили для досягнення поставлених цілей людям, народженим з 14 по 17 березня, з 14 по 17 травня, з 16 по 19 вересня і з 16 по 19 листопада.

- Що ж, дякую вам. Хотілося б, щоб ви дали нашим читачам якесь напуття.

Є.О.: Поганих прогнозів не буває - є уроки, іспити, робота, нагороди за добре пройдені етапи життя, є періоди відпочинку. Бажаємо кожному з вас завжди пам'ятати про те, що Всесвіт завжди дає нам все необхідне і дає завжди силу для набуття мудрості, Світла в Душі та Любові до всього, що є навколо.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін