RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Юпітер повертається і гальмує розвиток держави - астролог Віктор Базилей

Чого чекати в червні українцям

Чого чекати в червні українцям Нові ідеї, що прийшли в червні, можуть збагатити українців - астролог Віктор Базилей Фото: Віктор Базилей

У червні може загостритися політичне і суспільне протистояння з приводу ринку землі в Україні, а питання культури, науки, освіти та судової реформи загальмуються - нашу країну в цих сферах очікує сумбур. Будуть великі проблеми в українського бізнесу, особливо в нових областях. Однак в перший місяць літа зросте потреба в любові і сімейних цінностях, а сонячне затемнення 10 червня принесе нові ідеї, які можуть збагатити людей в подальшому. Про це "Апострофу" розповів Віктор Базилей, засновник і керівник Київської школи астрології.

- Розкажіть, якими будуть загальні тенденції червня?

- Перш за все, хочу відзначити, що все те, про що ми говоримо в цьому інтерв'ю - це лише тенденції, не більше. Це не є та - "справжня" астрологія, яка повинна бути, не та, якою вона є насправді. Це всього лише фон. Як, наприклад, ситуація: йде на вулиці дощ, а ви з парасолькою, в квартирі або автомобілі, в ресторані, в готелі - і ви не зможете намокнути. Дощ трохи зіпсує вам настрій, тому що ви не погуляєте, впаде тиск - буде боліти голова. Те що я зараз розповім - в цьому не є основна робота астролога.

Тепер про червень. Місяць відносно спокійний. Напруженим і стресонебезпечним буде лише перший тиждень місяця. Торкнеться особливо це людей, що народилися в останні дні кардинальних знаків (Овен, Рак, Терези й Козеріг). І до середини липня доходи населення будуть обмежені. Така "штука" відбувається 2 рази на рік.

- Чи існує ймовірність нових карантинних обмежень або інших обмежувальних заходів для України?

- Судячи з усього, у всьому світі - тенденційно - спостерігатимуться послаблення карантинних обмежень. До осені. Тому що кількість подорожей і поїздок буде збільшуватися, а це непрямі вказівки на послаблення обмежень. І Україна - частина світу, вона як дзеркало - відображає світові тенденції.

- Цей рік, наскільки я розумію, ознаменувався боротьбою Урана і Сатурна. Якою буде їх взаємодія в перший місяць літа?

- Ця "боротьба" відбувається, як ви правильно помітили, весь рік. Світ дійсно змінюється і ми цьому свідки і учасники. Це вже не викликає ні в кого питань і сумнівів. Цей астрологічний аспект стосується різких змін на ринках землі, в темах капітального будівництва тощо. Україна "подорослішала" - вона пережила повне звернення Сатурна. І зараз змінюється її імідж, змінюється її "зовнішність", а також суть, лад...

Звичайно, поки говорити про зміну конституційного ладу рано, але, скажімо так, правління Зеленського - розквіт його правління - приходиться на цей час не випадково. Країна змінюється - повільно, невпевнено, але змінюється. Пріснопам'ятний ринок землі, про який не говорить тільки ледачий, також можна і потрібно віднести до дії цього астрологічного впливу. До речі, в червні квадратура між Сатурном і Ураном в черговий раз стає точною - буде спостерігатися пік її впливу. Не перший і не останній. Останній буде в грудні цього року.

Хочу також сказати, що в світовому прогнозі, як і в прогнозі для окремої людини, немає місяців, "вирваних" з контексту. Кожен місяць і тиждень - це складові більшого циклу, як матрьошка в матрьошці. Буває так, що в конкретному місяці може нічого особливого не відбутися - просто виконується тенденція, як, наприклад, з цією ж квадратурою між Сатурном і Ураном. Аспекти тривають не один місяць.

- У червні стануть ретроградними Юпітер і Нептун. Як це позначиться на сферах, якими вони управляють?

- Почнемо з того, що ретроградність далеких планет - від Юпітера і вище - не таке вже й рідкісне явище. Вони все ретроградні близько третини року і більше. Зрозуміло, що в особистому плані це ніяк не можна використовувати. Навряд чи варто чекати реалізації якоїсь особистої справи так багато часу. Але в плані світовому, мундальному, як кажуть астрологи, це про щось може говорити. Тобто, ретроградність і Юпітера, і Нептуна (як і інших далеких планет) більше позначається на соціальному житті, а не на особистому. Але, знову-таки, - це не таке вже й рідкісне явище.

У карті України Юпітер "милився" увійти в другій будинок - будинок фінансів, збільшуючи таким чином, фінансовий добробут країни і її жителів (що, до речі, буде трохи пізніше). Але - не тут-то було - він повертається і в якійсь мірі гальмує розвиток держави - питання культури, науки і освіти, правові питання тощо. Реформа юридичної системи буде затримуватися і по-своєму перекручуватися. Будуть великі проблеми у бізнесу, особливо в нових областях. Тобто, можна сміливо рекомендувати не розширюються і проводити експансію, не починати нову сферу діяльності і не брати кредити. Також слід сказати, що можуть поновитися припинені судові справи. Одним словом - дійте старими перевіреними способами і методами.

Період ретроградного Нептуна можна і варто використовувати для духовної роботи, для того, щоб зрозуміти свої справжні бажання. Це дуже сильно корелює з сонячним затемненням. Але лише для тих, кого це стосується - у кого в карті проявляється транзитний ретро-Нептун. Можливо, виявиться нова хвиля містицизму. Саме Україна відчує сумбур у фінансовому плані - нереалізовані проекти - прожекти, заплутані ситуації з бюджетом тощо. Перший тиждень червня (на тлі ретроградного Меркурія) дуже поганий час для журналістської, літературної, комерційної діяльності, для навчання, сертифікації, укладення угод і договорів. Потрібно бути дуже і дуже уважним і краще перенести важливі справи.

- 10 червня відбудеться сонячне затемнення. Чого варто очікувати від цього явища?

- Всі затемнення - минулі і майбутні - мають своє маркування - найменування так званого циклу Саросу, що вже якимось чином характеризує конкретне затемнення. Затемнення червня (як і в кінці травня) відноситься до серії Саросу 5N. Воно принесе землянам несподівані спалахи ідей, що мають психічний або підсвідомий відтінок. Будуть бачення, передчуття, пророчі сни. Це затемнення може збагатити людину - ідеї, що виникли в цей час, можна з користю використовувати в творчості. До речі, ефект затемнення триватиме близько 4-х місяців з моменту настання. Але, як завжди, потрібно дивитися конкретну карту. Хоча можна сказати, що максимального впливу затемнення варто очікувати людям, народженим 8-14 червня, 10-16 вересня, 9-16 грудня, 8-15 березня.

У світовому форматі, як пишуть старовинні книги, таке затемнення принесе, цитую: "розгул піратства на морі, вбивства, багато безрезультатних переговорів, подається багато обурених петицій простих людей своїм панам".

- Чи є у вас рекомендації, як краще зустрічати явища такого роду?

- Пік затемнення настане приблизно о 13:44 за часом Києва. Як на мене - є одна рекомендація - чистота помислів і тіла. Розслабтеся, зробіть заздалегідь обмивання, побудьте наодинці з собою, подумайте про себе, помедитуйте або помоліться. Просто не допускайте надмірного збудження - уявного або фізичного. Нічого поганого не відбувається, просто затемнення ніби фіксує ваш стан і надалі пролонгує його. Тим більше не варто проявляти в цей час шкідливі звички.

- Чим взагалі був характерний цей коридор затемнень, чи було в ньому щось особливе?

- Коридор затемнень - це час між місячним (26-го травня) до сонячного (10-го червня). Як і всі в астрології, тут потрібно враховувати індивідуальний фактор - дивитися потрапляння точок затемнень на карту кожного індивідуума. І слід сказати, що карти України ці затемнення не стосуються. Тобто, прояви та впливу будуть лише непрямими.

- Червень практично повністю пройде в ретроградному Меркурії. Наскільки великі проблеми він може принести в цей раз?

- Меркурій буде ретроградним до самого 23-го числа. Це час, як завжди, вимагає уважного ставлення до деталей. Життя за прислів'ям: "Сім разів відміряй, один - відріж". Одним словом - все, що ми знаємо про ретроградний Меркурій. Особливо в цьому контексті вимагає підвищеної уваги перший тиждень червня, коли до ретро-Меркурію додається квадратура від Нептуна - небесного ілюзіоніста і обманщика. Це найменш логічний і раціональний час, і потрібно бути гранично уважним.

Але хочу зауважити - не ми для дня, а день для нас - не варто боятися таких періодів і сіяти паніку. Ретроградність Меркурія буває кілька разів на рік по три тижні приблизно. Якщо можна, звичайно, краще утриматися від прийняття важливих рішень, але якщо справа термінова, то впадати в паніку і фобії не варто. Світ не зруйнується, і життя триває. Втім, як і завжди.

- Які ви дасте рекомендації тим, хто хоче побудувати успішні відносини з коханими в перший місяць літа?

- У цьому місяці зростає потреба в любові і розумінні, а також бажанні створити сім'ю. Тобто, сімейні цінності будуть виходити на передній план. Люди будуть максимально сентиментальні і романтичні. Велика роль уяви. І, природно, закохані можуть обманювати себе і потрапляти в халепу. Зростає чутливість до змін в поведінці партнера. Тут є дві сторони медалі - можливість взаємопроникнення один в одного і побудова відносин, заснованих на тонкому відчутті і романтизмі, а також, у деяких, буде низка самообманів та ілюзій, які до кінця місяця будуть зруйновані. Проявиться феномен "голого короля".

З 22 по 26 число буде багато неприємностей у зв'язку з жінками і від жінок. У кого конкретно - покаже індивідуальний гороскоп. Також велика ймовірність зростання психологічного і фізичного сімейного насильства. Слід уникати "стрьомних" людей в цей час і зв'язків з такими людьми. Особливо емоційних зв'язків. Також цей час розчарувань в любові і відносинах.

- В останній тиждень червня Венера перейде в знак Лева. Як це позначиться на відносинах?

- Змінюється парадигма і ціннісні параметри. Починається період емоційного самоствердження. Спливуть всілякі "кухонні диктатори". При цьому починається час яскравого прояву почуттів, запалу, драматизму. Партнери стають більш щедрими - у багатьох є шанс отримати подарунки і презенти. Контролюйте свої почуття - Не перебільшуйте.

- Як варто планувати справи, поїздки, відрядження, укладання контрактів в період до 1 липня?

- З урахуванням вищесказаного. Підкреслю - перший тиждень (а краще перші 10 днів) реально не робити нічого важливого і утриматися від перельотів і подорожей.

- Чи є у вас рекомендації для людей різних професій на цей місяць? Для кого він стане успішним, а кому краще "притримати коней"?

- У першу половину місяця більший успіх може очікувати людей, що займаються роботою з інформацією, але підходять до справи ґрунтовно і фундаментально. Наприклад, є блогери і є письменники. Другі виграють. У будь-якому випадку - традиційні і уторовані види діяльності будуть у фаворі. А ще з початку травня до початку серпня в усьому світі на передній план виходять медицина і медики.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів