RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Як зустріти рік Тигра – практичні поради від знахарки

Що можна, а що категорично не слід робити під час підготовки до святкування Нового року

Що можна, а що категорично не слід робити під час підготовки до святкування Нового року Фото: Апостроф

Як правильно провести старий та зустріти Новий рік. Як загадати бажання в новорічну ніч, щоби воно обов’язково здійснилося? Про цікаві ритуали та звичаї — в ефірі програми "Національний ранок" на Апостроф TV розповіла знахарка МАРИЯ ГЕРЧАК.

— Як правильно провести Новий рік?

— З позитивною енергією, ми негативне все залишаємо в старому році. Сім’я має бути в зборі, і кожен член сім’ї має обов’язково бути задіяним у підготовці до святкування Нового року. Кожен має повісити іграшку на ялинку та загадати бажання.

Ялинка — це світло, це як наше життя. Її потрібно не одразу збирати, а зберегти до різдвяних свят.

— Чи є якісь ритуали на Новий рік?

— На Новий рік діти повинні бути вдома з роботою. Щоби добре провести Новий рік, треба насамперед позбутися негативної енергії.

— Як її позбутися?

— Насамперед прибираємо все у квартирі, чистимо від бруду, від пилу, миємо посуд. Готуватися до Нового року краще з музикою. Приходять друзі, і так само їм потрібно дати роботу, усе має бути ідеально.

У шафах треба прибрати, а непотрібні речі викидаємо, але в смітник відправляємо тільки рвані речі, а якщо черевички чи якась курточка — це краще віддати до церкви.

Прийдешній рік — Тигра. На столі мають бути м’ясні страви, вони завжди підходять. Але й рибка має бути велика. Її треба запекти, а потім, коли сідають до столу, аж тоді тільки порізати. Це символ — щоби була обов’язково велика риба. Може бути і м’ясо, але так само великими шматками.

— А в якому кольорі краще зустріти Новий рік?

— Колір немає значення. Головне, щоби був новий одяг, потрібно купити щось нове на Новий рік. Прикраси на будь-який смак.

У той момент, коли ми все прибрали, у нас уже стіл накритий, потрібно обов’язково сходити до душу. У мене є така заговорка, коли я вмиваюся водою: "Водиця-цариця, чиста, холодна, прозора, ти омиваєш береги й луги — обмий мене від злих людей, від злих очей, від злодіїв-чародіїв. Ти наповнюєш стави, колодці, річки — наповни мене щастям, здоров’ям і всім добром. Амінь". Помилася і тоді можна йти за стіл.

Обов’язково треба подякувати Богові за пройдений рік. І просити Бога, щоби благословив на наступний.

— Як правильно загадувати бажання?

— На червоній стрічці написати своє бажання, шматок спалити, а попіл додати собі до шампанського. Твоє бажання обов’язково здійсниться. А залишок стрічки скласти та тримати на наступний рік.

Так само потрібно зберегти собі купюру, необов’язково щоби була велика. Переважно, я знаю, що батьки донечкам дарують, щоби донька мала на весь рік гроші. А матері дарують синам. Це дуже цікаво. Монетки бажано порозкидати по підлозі, хто ці монетки підніме — має заховати. Монетку потрібно завжди носити при собі, вона буде притягувати гроші.

Щоби були любов, злагода, спокій у хаті — люди столики чи стільчики червоною ниткою перев’язують. Шампанське потрібно відкривати так, щоби воно шипіло, воно має вилітати з тої пляшки. Корок має летіти, куди хоче — і тоді розливають шампанське.

Якщо є шоколадка, киньте шоколадку в бокал і розмішайте паличкою, нехай бульбашки йдуть.

— Що таке біоенерготерапія?

— Кожна людина має біополе. Коли ми народжуємося, Господь дарує нам душу й нас так само кладуть у "яєчко". Це називається — наше біополе, воно може бути тоншим чи грубішим. І ви розумієте, що навіть не бажаючи цього, людина може пробити те біополе своїми очима своїми. Або вони можуть навіть цілеспрямовано це зробити. Треба вірити в Бога. Молитва — це основне для кожної людини. Навіть сказати "Отче наш", і ти вже захищений.

— Як будинок почистити?

— Потрібно, щоб обов’язково в хазяйки були хліб, свічка та свята вода. Чоловік зі свяченою водичкою йде, як кажуть, як мамочка вже йде з молитвою, свічечкою та хлібчиком на новенькому полотенці. З молитвою проходять, як сонечко йде, так хрестять двері, вікна, кути, а ззаду хазяїн дому свяченою водичкою кропить все.

— Це реально працює?

— Реально, це така чистка. Навіть водичку можна зарядити своєю позитивною енергією, думкою, що це свята вода. І це буде свята вода, вона працює на вас, вона зцілює.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів