RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дні Путіна полічені, до перемоги залишилося три тижні – карпатська мольфарка

Карпатська мольфарка розповіла, хто і коли зупинить Путіна

Карпатська мольфарка розповіла, хто і коли зупинить Путіна Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські Фото: Апостроф

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіоські в ефірі телеканалу Апостроф TV розповіла, коли і як закінчиться війна, чи допоможе нам у цьому Захід та що чекає на президента України Володимира Зеленського.

- Пані Магдалено, чи маєте ви самі зараз розуміння, коли закінчиться війна?

- Це найголовніше питання, яке мені ставлять всі ці дні. Насамперед хочу заспокоїти український народ і сказати, що ми вистоїмо. У нас зараз дуже нелегкі часи, але українська нація настільки сильна духом, що перемога - це діло тижнів. Максимум три тижні і Путіна зупинять його ж люди.

- Ви сказали, що Україна переможе. Можливо ця війна, яку розв’язала РФ, допоможе нам повернути і наші землі – Донбас і Крим?

- Коли мені ставлять такі питання, я завжди відповідаю: а хто, якщо не ми? Так, я думаю, що коли закінчиться ця війна і Путіна приберуть – це може бути повне фізичне знищення або просто усунення його від влади - будуть вестися переговори щодо повернення Україні її втрачених територій, які зараз знаходяться під контролем Росії.

- Якщо до повного полегшення максимум три тижні, то скільки часу залишилось жити Путіну? Коли ви були у нас в гостях минулого разу, то говорили, що на нього чи не армія шаманів працює, аби вберегти московського лідера.

- Тут хочу пояснити одну дуже важливу річ, про яку говорила й минулого разу. Проблема з Путіним полягає в тому, що він є онкохворим. Його дні полічені. Шамани підтримують Путіна енергетично, щоб він залишився живим. І зараз лідер Кремля поводить себе як поранений звір. Мисливці знають, що немає нічого гіршого за пораненого звіра. Він тоді повністю втрачає контроль над собою. Через це Путін і приречує Україну на погану долю. Але факт у тому, що ні один шаман його не втримає, бо в кожної людини є доля, що дається від народження. Його свічка потроху догоряє. І його смерть не за горами.

- Про що Путін зараз думає? Чи дійсно перебуває в бункері, про який всі говорять, тому що він то зовсім не з’являється на публіці, то робить це шляхом погано змонтованого відео? Чи шкодує, що пішов війною на Україну, адже бачимо, що плани Московії провалюються?

- Знаєте, Путін – це справжній антихрист. Це самісінька сатана в людському тілі. Антихрист, якого передрікав сам Нострадамус. Ця людина не жалкує ні про що. У таких людей, як він, немає ні совісті, ні жалю. Він поставив перед собою ціль і думає, що він цю ціль візьме. Але цього не станеться, тому що Україна має дуже серйозну підтримку – США, Європи та інших країн світу.

Більше того, екстрасенси зробили так зване захисне коло - енергетичний бар’єр, за допомогою якого ми з’єднуємося. У цьому задіяні екстрасенси з усього світу – там і мексиканські шамани, і тибетські. Зараз всі енергетично працюють над тим, щоб ми вистояли і повалили цього диктатора.

- Все ж таки хочу уточнити своє питання і почути конкретну цифру. Коли кінець Путіну? Це тижні, місяці?

- Я не раз говорила, що Путіна передбачити надзвичайно важко. Його захищає 33 шамани. Потрібна неймовірно сильна енергетика, щоб зайти у його астрал і подивитись, що там з ним відбувається. Як я передбачую – мені йшла четвірка з першого дня війни. Тобто – це чотири дні й чотири тижні. Не думаю, що це буде чотири роки, наша країна цього не витримає. Нам треба повалити його якнайшвидше. Від початку війни пройшло вже майже два тижні. Тобто практично ще два з половиною тижні лишилось.

- Ви говорили, що нам допомагають міжнародні партнери – згадували і США, і Європу. Чи зіграють вони роль у закінченні цієї війни? Чи ми будемо нести втрати, але здобудемо цю перемогу виключно самостійно?

- США і країни Європи чудово розуміють, що цей антихрист, нелюд не зупиниться на Україні. Він намагатиметься спровокувати Європу на воєнні дії. Наприклад, може зайти зі сторони Польщі. У нього є плани, які вже лежать на столі. І ці плани не були секретними, як би він не намагався їх приховати. Американська, британська й наша розвідки були в курсі, що він буде нападати. І ми були готові до нападу. Українці просто морально не могли прийняти, що цей виродок почне знищувати жінок, дітей, мирне населення, буде бомбардувати наші міста.

Чекати довго не доведеться. Я відчуваю, що протягом трьох тижнів будуть конкретні зміни. Європа його доб’є: він буде ізольований від світу. А коли до Росії перестануть прибувати мільярди, то свої ж його й приберуть.

- Цікавить питання щодо нашого президента – Володимира Зеленського. Що зараз відбувається з ним? Те, що люди підтримують свого верховного головнокомандуючого – ми це бачимо, й для цього не потрібні жодні рейтинги. Адже зараз нація єдина як ніколи, й ті, хто в минулому критикував президента, зараз ідуть за ним. Що чекає найближчим часом на Зеленського?

- Ми, екстрасенси, робимо навколо України захисне енергетичне коло, тож однозначно захищаємо і нашого головнокомандуючого – без його відома. Він не просив про допомогу. Це є наш громадянський екстрасенсорний обов’язок. Ми розуміємо, що якщо під час війни нація лишиться без головнокомандуючого, то це може мати руйнівні наслідки. Це правда, що вони шукають метод, як його вбити. Але я впевнена, що наш президент житиме, ми переможемо й покажемо Путіну, як будуть відступати москалі.

- Ви впевнені, що ми переможемо? Скажіть це ще раз.

- Я впевнена в цьому. І навіть якщо я би бачила протилежне, я ніколи би про це не говорила. Тому що зараз нашому народу потрібна підтримка, як енергетична, так і підтримка через яснобачення. Коли люди без хат сидять в бомбосховищах, то навіть натякати або надавати будь-який негативний посил просто неможливо. Ми мусимо піднімати свій дух. Ми переможемо, ми сильні! Українська нація – потужна. І ви побачите, що ми поборемо ворога.

Ще хочу додати одне. Люди бояться, чи не кине Путін ядерну зброю. У цієї людини каша в голові. Він сам не знає, що він хоче. Але я такого не передбачаю. Ядерного вибуху я не бачу. Слава Україні!

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів