RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя – мольфарка Магдалена Мочіовські

Диктатор сам себе загнав у стан агонії

Диктатор сам себе загнав у стан агонії Магдалена Мочіовські Фото: Апостроф

Повномасштабна війна в Україні триває вже чотири надзвичайно важких місяці. Більшість із нас бачить боротьбу лише на фронті, тоді як за Україну в цій війні б'ються і дещо інші сили. Українські мольфари завжди славилися своєю силою, адже вони є прямими нащадками волхвів. Вони не полишили свою Батьківщину без захисту і зараз. Утім у кожної медалі є дві сторони, і коли за нашу країну боряться одні люди, так само є й ті, хто бореться проти нас, на стороні російського президента володимира путіна.

Яким є протистояння екстрасенсів та як вони допомагають захищати Україну в цій війні? Чому путін тяжіє до окультизму та коли кремлівський диктатор помре? Якою буде доля України та чи вийде вона переможцем з війни, яку розв'язала російська федерація? Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" МАГДАЛЕНА МОЧІОВСЬКІ.

– Почати розмову хотілося б з російського президента володимира путіна. За чотири місяці війни в якому він стані, про що він думає, чи готує він якісь обряди, заговори чи щось інше на перемогу росії? Чи намагається він залучати ще якісь сили, крім свого силового блоку, аби довести свої плани по "спецоперації" до якогось завершення?

– За путіним слідкують не лише українські, а й усі екстрасенси світу. Від характеру однієї людини зараз залежить доля всього світу, тому ця людина цікава не тільки нам. І, звісно, коли ми говоримо про путіна, треба знати, що він буде робити все можливе для того, щоб його неможливо було прослідкувати. Тобто буде навколо себе створювати такий надпотужний енергетичний бар'єр, який екстрасенсам буде дуже важко перебити.

На путіна працює не один, не два, а ціла армія екстрасенсів. Тому що він прекрасно знає ще з комуністичних часів, що коли була холодна війна, так працювали російські екстрасенси - екстрасенси колишнього СРСР - так тоді працювали й екстрасенси з Америки. Тобто це дві сторони медалі. Працюємо як з одного боку, так і з другого.

Що стосується його віри в саму магію, звісно, не в білу, а в саму магію як окультну науку, йому притаманне те, що було притаманне й гітлерівській Німеччині. Аненербе відкрито займалося магією, що робить путін і до сьогодні. Тому, дійсно, в нього є і в подальшому плани, і не тільки на Україну. Ця людина сама не знає, чого вона хоче. Розуміючи, що його дні полічені, він старається себе підсилити різними шаманськими магічними ритуалами. Він старається передбачити своє майбутнє, яке ніхто йому не може передбачити, тому що екстрасенсорика не є точною наукою, це не математика, що все можна вирахувати від А до В. Хоча він дуже сподівається на нумерологію, і це видно по тих датах, в які він робить ті чи інші вчинки. Наприклад, з першого дня війни всі його вчинки практично пов'язані з цифрою 2 та 4. Тобто він дуже слідкує за такими речами, як нумерологія, як сонцестояння, як парад планет. Він все прораховує як з точки зору математики й нумерології, так і з точки зору шаманізму і окультної чорної магії як такої.

– Ця кількість екстрасенсів та шаманів, які його оточують, збільшилася після початку повномасштабного вторгнення? Я пам'ятаю, раніше ви говорили про 13 шаманів, які працюють на путіна.

– Однозначно. Ви ж розумієте, що іде війна не тільки на фронті, ми це називаємо магічною війною. Тобто в астральному плані також відбуваються якісь певні бої, якісь певні битви, битви тих самих екстрасенсів, яких не видно. Деякі екстрасенси вибувають з гри, на їхнє місце потрібні сильніші. Тому він дійсно збільшує цю свою так звану "армію екстрасенсів". Він поповнює її новими й новими, особливо коли він бачить, що те, що він запланував, - наприклад, взяти Київ за чотири дні – в нього не вийшло. За чотири тижні йому довелося відступати. І багато інших подій було. Тобто все, що він запланував, все, що йому його екстрасенси, його маги передбачили, воно не збулося. Йому заважають, і він це прекрасно розуміє, тому в нього є свій магічний фронт, на якому він воює за допомогою своїх екстрасенсів.

– А ви як мольфарка можете визначити, що людина користується послугами осіб із певними екстрасенсорними здібностями? Чи відображається це якось на зовнішньому вигляді?

– Однозначно. Справа в тому, що чим більше людина буде займатися окультними науками, тим темнішою стає її енергетика - так звана аура. Розумієте, 90% екстрасенсів бачать ту ауру, енергетику, яка створюється навколо людини. Якщо людина займається темною магією, її енергетика стає чорною. Вона в буквальному розумінні як у якійсь чорній хмарі знаходиться.

Наступне. Звісно ж, чим більше тим віддаєшся, тим більше це зло тебе поглинає. За всю історію цивілізації за скільки б не віддалися злу великі вожді, починаючи від Юлія Цезаря, який уклав контракт із дияволом, Наполеон, Гітлер та багато інших, кінцевий результат такого контракту завжди був один - темні сили поглинули цю людину. І це видно по обличчю путіна, він виглядає дуже втомленим, його енергетика практично не циркулює. Видно по виразу його обличчя, що в нього практично вже немає міміки. І тут ботокс, повірте, ні до чого. Більше того, в нього тремтять руки, він забувається, він раніше завжди зібраний був, а тут при розмові з однієї теми стрибає на іншу. Тобто ця людина стала зовсім неврівноваженою.

– Було багато розмов про те, що пуітну надавали неправильні дані про те, що тут російських окупантів ледь не з хлібом та сіллю чекають. І ці люди, які приносять йому папочки з даними, послуговуються здібностями екстрасенсів, які переконують путіна в тому, що вони йому принесли.

– Всім відомо, що Путін не користується інтернетом та різними гаджетами. Він знає, що Бен Ладена вистежили саме через телефонний дзвінок. Тому він як старий КДБіст комуністичних часів довіряє старим методам спілкування - тим самим докладам, які приносять йому на папері. Він швидше повірить своїм шаманам, які будуть заглядати в кришталевий шар - я це відносно говорю - ніж повірить людям, які мають вдома інтернет і бачать, що відбувається в світі. Тому його і назвали бункерним фюрером. Тому що він сидить в закритому просторі і довіряє та користується тільки тією інформацією, яку йому приносять та ставлять на стіл. Це дійсно так, що він довіряє інформації, яку доносять його шамани, і ті ж шамани мають управу на тих людей, які його оточують.

– А як би ви пояснили те, що він останнім часом дуже часто порівнює себе з Петром І? Це ж не випадковість.

– Тільки Петро І мав інше коріння, ніж має путін, і він про це забуває. Він любить перекручувати історію. Він поміняв прізвище, ім'я, дату народження, розумієте? Я не впевнена, що він навіть Володимир від народження чи хрестили його Володимиром, бо цією інформацією під час КДБ можна було маніпулювати, змінювати, підмінювати. Це можна робити і до сьогодні. А коли людина міняє дату свого народження, вона фактично міняє долю. Отже, як він би себе прирівняв до Володимира Великого, а наш "Володимир Великий" виявився більш великим ніж він, то він зараз себе почав прирівнювати до Петра І, тому що думає, що Петро І сильніший за Володимира Великого. Але не було б Володимира Великого, Петра І не було би взагалі.

– На тлі постійних розмов, про смертельну хворобу путіна, постає питання, яке цікавить усіх українців: чому він досі не помер?

– Він навіть не приховує, що він користується нетрадиційними методами лікування. Нетрадиційні методи лікування йому призначають його шамани, до яких він їздить в Сибір. Він це практикує. Є дуже багато нетрадиційних методів, за допомогою яких можна підкріпити організм. І коли його батарейка вже сідає, він летить у Сибір, купається в крові оленів та ще багато іншого. Він підсилює себе і потім йде далі в бій. Але найголовніше, нам слід знати, що колись йому ці ресурси вже не будуть допомагати, тому що з кожним разом, коли він випробовує все більше і більше методів нетрадиційного лікування, вони вичерпують себе. Вони закінчуються. В результаті він просто, як свічка, згасне, тому що його час прийде.

Він хворий. Це видно по ньому, видно по його енергетиці, видно по його вигляду. Він хворий на онкологію. Традиційними і нетрадиційними методами лікування зараз роблять все для того, щоб його витягти з того стану. В комі його немає, він ще ходить. Але те, що він пройшов хіміотерапію, це явно видно по всьому організму. Ми це бачимо як по енергетиці, так і по міміці. Більше того, метастази в організмі його поглинають.

– Ви згадували про те, що путін купається в оленячій крові, але ще є й інші ритуали. Можете про них розказати?

– У шаманів дуже сильно практикується метод перебирання енергії за допомогою спеціальних зіллів, які варяться в спеціальний день, під час повного місяця. Туди входять різні інгредієнти. В тому числі, шкурка, яку скинула змія. Тобто це практично відьомське зілля. Деякі шаманські зілля містять отруйні гриби, оленячу сечу, перемелені роги оленя та багато нетрадиційних інгредієнтів. До певної мірі ці зілля дійсно помічні, але буває таке, що допомагає тільки сам ефект плацебо, коли людина вірить в те, що це може допомогти. Є спеціальні гриби, які ростуть тільки в Сибіру, є різний мох, який росте в Сибіру, і багато інших видів цілющих рослин, які допомагають. Але я ще раз кажу: ті речі допомагають тільки до певного часу.

– Скільки путіну ще залишилося?

– Я завжди кажу, що ми не можемо його передбачити, бо він захищений. Так як я передбачаю, це один термін, тобто до року часу він мав би померти. Чи переселять в нього якусь іншу душу, чи замінять його двійником, це вже буде наступним питанням. Ми одразу, якщо він і помре, про це не дізнаємося. Розумієте, в нього мінімум 10 двійників. Якщо він і помре, то царя-батюшку так раптово втрачати ніхто не захоче. Для народу на певний час підкинуть двійника. Я навіть не впевнена, що це буде до року часу, але те, що його приберуть - навіть не в тому плані, що він сам помре, а його приберуть - ви побачите, що так воно буде.

– Наскільки сильні та потужні українські маги, шамани, мольфари та екстрасенси? Чи є в нашій країні люди, які можуть впливати на якісь речі чи захищати наших військових, які знаходяться на фронті, своїми молитвами або певними обрядами?

– Нас досить багато, я вам хочу сказати, і ми зараз об'єдналися. Ми працюємо над створенням так званого магічного купола, щоб захистити нашу Україну. Ми робимо все для того, щоб захистити наших хлопців, щоб надати їм спеціального захисту, заговорити їх від кулі, від ножа, від вогню й від води, щоб вони вийшли з тилу. Якщо вони потрапили в біду, щоб якимось чином їх витягнути звідти. Ми є сильні. Українські екстрасенси є нащадками волхвів, а волхви - це свого роду найперші екстрасенси на українській землі. Тому ми є особливі. Таких як ми практично ніде в світі немає. Ця магічна культура слов'янська, яка була притаманна волхвам і передалася нам, є тільки нашою традиційно українською. Аналогів немає ніде в світі.

– Всі українці вірять у нашу перемогу у цій війні, і сподіваються на звільнення наших територій, зокрема, Криму та Донбасу від рашистів. Чи ця війна та наш бій, який ми зараз тримаємо, допоможе нам відновити ці території у складі цілісної суверенної України?

– З першого дня мене питали дуже багато людей, як я передбачаю цю війну. З першого дня мені йшло чотири строки: чотири тижні, чотири місяці, і в ніякому випадку я не хочу, щоб ця війна затягнулася на 4 роки. Тому по мірі своїх можливостей будемо робити все для того, щоб цього не сталося.

Стосовно того, наскільки війна може затягнутися, що нас очікує, який хід війни ми передбачаємо, тут я буду говорити суто за себе. Ми не можемо програти в цій війні. В цій війні за нами є перемога, тому що українська нація дуже сильна духом. Нам роками москаль вселяє думку, що ми слабкі. Це не так, ми дуже сильний народ. І ми душу і тіло положимо для того, щоб перемогти. Я всіх можу переконати в тому, що перемога буде за нами. І ми навіть повернемо собі те, що нам зараз не належить. Я тут говорю за Крим. Я не говорю, що ми повернемо півострів завтра чи післязавтра, але ми не здамося. Ми не та нація, ми ніколи не здамося. Перемога, ви побачите, буде за нами.

– Ми зараз бачимо чергове загострення, страшні ракетні удари по нашій країні. Коли завершиться гаряча фаза війни?

– Будуть серйозні переломні моменти ближче до осені. І тоді, я передбачаю, гаряча фаза закінчиться. Хоче путін цього чи не хоче, але ми, разом з усім світом, змусимо його сісти за стіл переговорів. І вже не ми будемо просити, а він сам на це буде погоджуватися.

– Зараз загострилося питання Калінінграду. Кремль погрожує відповісти Литві за закриття транзиту, але ж це санкції, і вони були накладені абсолютно справедливо. Ви бачите загострення, яке торкнеться Литви - країни-члена НАТО? Чи його вдасться оминути?

– Я хочу звернути увагу на те, що з першого дня війни путін погрожував не тільки Україні. Він погрожував Польщі та іншим європейським країнам, як та мавпа з гранатою в руках. Але буває, що граната падає біля ніг мавпи і може вибухнути. Про це також не треба забувати.

Литва – це член НАТО. Тому якщо ми зараз будемо говорити, що він погрожує НАТО, це пряма загроза Третьої світової війни. Я прекрасно розумію, що йому немає чого втрачати, бо він і так, і так помре. Він, як і кожен диктатор, захоче з собою забрати весь світ. Дякувати Богу, та кнопка не тільки в його руках. Тому не треба погрожувати світові, ми вже не боїмося і готові до того, що путін також готовий до будь-яких дій.

– Ви вважаєте, йому не дадуть натиснути на червону кнопку?

– Не дадуть з багатьох причин. Якщо для нього його сім'я та діти не цінні, то інші люди, які мають певний доступ до цієї кнопки, цінують свої сім'ї. Для путіна його діти не важливі, тому що він уже давним-давно їхні душі продав дияволу. Він сам свою душу продав, а потім дітей, бо йому, щоб продовжити життя, треба свою кров віддавати, щоб цей контракт із дияволом продовжити. Йому не важливі людські життя, навіть найближчих людей і найближчого оточення. Але для тих людей навколо нього, які мають доступ до цих ядерних кнопок, дійсно дуже важливі їхні родини. Вони на таке не підуть, тому що Третьої світової Європа не переживе.

– Чи нестимуть росіяни в майбутньому відповідальність за свій вибір, за свої дії, за свої вчинки, які зрештою і призвели до 24 лютого?

– Кожен росіянин, який причетний хоч до пролиття однієї краплі української крові, буде нести страшне покарання. Тому що прокльони на них йдуть не тільки від мольфарів та екстрасенсів і не тільки від простих людей, і не тільки від українського народу. Жертва, яка вмерла насильницьким чином – від кулі, від ножа, від будь-яких насильницьких методів, особливо якщо це була жертва катування - мстить. І це відомо з давніх-давен, що ці жертви - це неупокоєні душі, які не знайдуть покою на тому світі, поки не помстяться всім росіянам, їхнім онукам та навіть правнукам. І навіть не я це сказала, це ще в Біблії сказав Господь: "За вчинки твої, за гріхи твої відповідальність буде нести аж сьоме покоління".

– Що чекає на людей, які зрадили Україну та перейшли на бік ворога?

– Знаєте, завжди на зрадників чекало одне. Зрадників ніколи не нагороджували, зрадників завжди вбивали.

– Яка аура довкола нашого президента? Наскільки Володимир Зеленський захищений?

– Нашого президента захищає сам Господь, тому що він довів, що він гідний президент нашої країни, він не залишив Україну у такі важкі часи і понині стоїть на чолі нашої армії та нашого народу. Тому, крім Господа Бога, який, його захищає від самого народження та привів до цього президенства в такі важкі часи, його ще охороняють дуже сильні ангели-охоронці. Звісно, його охороняють ті люди, ті екстрасенси, які його дуже поважають.

– А чому саме на його долю випав такий складний період управління державою?

– Ви знаєте, долю людини визначає не сама людина. Доля людині дається від її народження. Господь Бог, коли дивиться на нашу країну, то він передбачає, що в ті чи інші важкі хвилини потрібно зробити, щоб наша нація вистояла. Тому цей його шлях, яким він іде, був йому призначений з першого дня, як він прийшов до цього престолу, до цього президентства. І я маю велику надію, що з нашим президентом нічого не станеться, що Господь привів його до цього неймовірно важкого шляху для того, щоб він вивів Україну з цієї надзвичайно важкої війни. І вивів із перемогою.

– Підсумуємо нашу розмову одним питанням: Україна переможе?

– Україна переможе, бо інакше і бути не може.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів