RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Капітуляція вже у червні, а Путін піде на дно - астролог Влад Рос

Наприкінці поточного року та у 2023 році на Україну, Росію та увесь світ чекають великі зміни

Наприкінці поточного року та у 2023 році на Україну, Росію та увесь світ чекають великі зміни Фото: Апостроф

Українська армія звільнила Херсон та правобережжя Херсонської області. Вже у березні 2023 року Україна може повернути Крим, а у червні будуть усі шанси урочисто влаштувати парад у Києві з нагоди капітуляції російської армії. Найнебезпечніший період для України та світу буде у грудні, саме тоді Володимир Путін може ухвалити рішення про стратегічний ядерний удар, але завадити йому може "палацовий" переворот. А вже у березні кремлівський диктатор "піде в безодню", після чого розпочнеться розпад РФ, а Україна займе своє місце у демократичному світі, який перемагає тоталітарні режими. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог ВЛАД РОСС.

Українські війська увійшли до Херсона. Який прогноз ви можете дати щодо подальшого розвитку подій на фронті?

– Найголовніше для наших військ – це взяти Мелітополь. Бо як тільки українські війська візьмуть Мелітополь та Бердянськ – ми переможемо. Однозначно це відбуватиметься у листопаді-грудні місяці. У цей час у небі зберігається страшна квадратура між планетами Уран і Сатурн, коли РФ завжди програє всі війни. Наприклад, у травні-червні 1941 року Гітлер раптово перейшов у наступ на Радянський Союз. Потім Сталін вирішив піти на Харків у 1942 році, того літа теж був цей аспект, і його армія була повністю розгромлена. Такий же аспект зберігатиметься до кінця цього року, тому у ЗСУ є всі шанси забрати стільки територій, на скільки у них вистачить сил і озброєння, що поставляється Заходом.

Читайте також: Мобілізація без грошей: як Росія прискорює свій кінець

А які небезпечні періоди для нашої армії можуть бути найближчим часом?

- Місячне затемнення 8 листопада, плюс-мінус три-чотири дні, з ним завжди пов'язані водні стихії. Це 124 саросний цикл сонячного затемнення, яке було 25 жовтня, і він поширюється на коридор місячного затемнення 8 листопада.

Минулого разу 124 саросний цикл програвався вісімнадцять з половиною років тому, тоді підводні поштовхи в Індійському океані призвели до цунамі, яке забрало життя понад 250 тисяч людей. Тому особливо небезпечний період – це 8 листопада та тиждень після нього, а також період 22.12.2022 року, де найбільша кількість двійок. Ось цунамі минулого саросного циклу сталося саме на Різдво, і цього року різдвяне свято може бути пов'язане з тим, що Путін завдасть стратегічного ядерного удару по Нью-Йорку, Вашингтону, Лондону чи Брюсселю.

– Це може статися вже у грудні?

– Так. Путін раніше сказав, що немає сенсу нападати на Україну ядерною зброєю. Він хоче рознести Вашингтон, Нью-Йорк. На форумі "Валдай" він не приховував, що все це кінець епохи Заходу і він вирішив знищити стратегічною ядерною зброєю всі великі міста у США та Європі.

Це психічно абсолютно ненормальна людина. Ще Нострадамус писав, що втілення страху спуститься із небес. Так він описував вибух атомної бомби. Отже, наступник прийде 1999 року, а єдиний наступник тоді був саме Путін, який прийшов до влади. Було дуже велике тривале затемнення над Європою, тобто це та людина, яка може знищити Європу. З ним ще пов'язане відродження Чингісхана і він правитиме від марсу до марсу, тобто від березня до березня за іншими даними. Тобто він дійсно прийшов у березні 2000 року і, можливо, у березні 2023 року він зникне і закінчиться його існування. У будь-якому разі він прийшов на війні й піде на війні. Найнебезпечніший час – до березня 2023 року через розриви атомних бомб.

– А що може завадити Путіну застосувати ядерну зброю чи це вже неминуче?

- Може статися "палацовий" переворот. Тим більше ми зараз бачимо жорстокість "бульдогів під килимом", які рикають один на одного. Наприклад, з'явився цей Євген Пригожин, який по суті зняв з посади російського генерала Олександра Лапіна і поставив Суровікіна на прізвисько "Армагеддон". До речі, різні прізвиська даються невипадково. Потім вони можуть програватись у житті й Суровікін справді може влаштувати Армагеддон усьому світу.

Читайте також: Фактор "Вагнера": чи підірве Пригожин влада Путіна

Видно, що влада під Путіним похитнулася і ймовірність "палацового" перевороту дедалі ближча. Відчутний ракурс цього може бути у лютому, коли планета Сатурн – символ великого нещастя, поєднається з Юпітером – символом влади Путіна. Тим більше, що всі подібні ситуації відбуваються в Росії або у жовтні-листопаді, той же жовтневий переворот, або Лютнева революція, яка за новим стилем припала на березень. До речі, у березні пішов і Сталін. І в березні Плутон увійде до зодіакального знака Водолія, а це символ смерті, руйнування. А Росія перебуває під знаком Водолія. Завжди, коли Плутон входить на знак Водолія, Росія втрачає Крим. Тобто Україна має всі шанси навесні відібрати Крим.

– Раніше в одному з інтерв'ю ви говорили, що війна в Україні завершиться восени 2023 року.

– Не зовсім. Я казав, що звільнення територій може статися у червні, коли Уран увійде до "будинку нерухомості" України, до четвертого будинку гороскопу. Уран – це визволення, різкі зміни, коли можуть втекти орки. І справді дуже хороший аспект березня у нашого Головнокомандувача ЗСУ Залужного, він почне інтенсивно вигравати війну. Юпітер – символ щастя, успіху та перемог – буде у поєднанні з його Марсом, планетою війни. Тому великий перелом може бути здійснений вже тоді, а в червні будуть усі шанси урочисто влаштувати парад у Києві з нагоди капітуляції російської армії.

– А подальша доля Путіна? Його вб'ють, будуть судити, а може заховають десь?

- Загадкове стародавнє пророцтво про нього говорить, що він піде в безодню. Або він потоне, або у своєму лабіринті загрузне, може, ракетою його бункер зруйнують. Коротше, він піде на дно.

- Тобто він не жилець?

- Я давно казав, що це його останній соляр, у нього "будинок могили" відкривається, у нього виражений "будинок смерті" і "будинок вбивства". Шанси вижити у нього - 1%. Але для цього йому треба створити собі двійника, щоб його вбили, а самому зробити пластичну операцію і їхати до Китаю кудись або у Тибет, щоб його там не знайшли.

– Що буде з Росією після нього?

– Після входження Плутона до знаку Водолія РФ почне розвалюватись і виникнуть такі цікаві Республіки, як Ічкерія, Татарстан, Дагестан, Якутія, а наймогутнішою буде Уральська Республіка, де нафту та газ видобувають. Епіцентр сонячного затемнення 25 жовтня падав на цю територію. Ось у західному Сибіру буде успішна держава, про яку говорив ще американський ясновидець Едгар Кейсі.

– А чи приросте новими територіями Україна? Про Кубань часто кажуть.

– Коли РФ розвалиться, вони почнуть проситися до нас. Є російські території, де мешканці мають українську ДНК. Це Білгородська, Курська, Брянська та Ростовська області. Ось вони мають українську ДНК і ми можемо їх прийняти.

– Наближається зима і Росія, як завжди, посилила свій енергетичний шантаж. Російські військові обстрілюють нашу енергетичну інфраструктуру, що спричинило енергетичну кризу на території України. Чи можна спрогнозувати, скільки вона продовжуватиметься?

– Аспект розпадеться лише у грудні, а протягом усього листопада Путін нас тероризуватиме, бо досі існує опозиція Урану – символ руйнування електрики. Плутон — це енергетика нашої країни, планета в натальній карті знаходиться на височині. Наразі ще Іран може передати ракети, які не може збити наша ППО, тому найбільші руйнування, пов'язані зі світлом, енергетикою на нас чекають у листопаді.

У грудні ми навчимося відбивати всі ракетні атаки, і ситуація почне покращуватись.

– Ми розуміємо, що українсько-російська війна та її результат матимуть вплив на весь світ. Які знакові події ви прогнозуєте?

– Плутон входить у знак Водолія після того, як попередні десять років він перебував у тоталітарному знаку Козерога. Усі тоталітарні структури зросли цей час і почали каламутити воду. Той же Китай, де до влади прийшов Сі Цзіньпін, це Ердоган, який у Туреччині піднявся, це Іран та Кім Чен Ин у Північній Кореї.

І ось вихід Плутона з тоталітарного знака Козерога та входження до демократичного знаку Водолія призведе до того, що всі тоталітарні структури та режими почнуть падати вже з наступного року. Я бачу велику революцію в Ірані, найпотужнішу з часів 1979 року, тоді буде зміщено аятоллу Хаменеї. Швидше за все, в Туреччині Ердогана не буде переобрано на наступний термін. Це остання п'ятирічка Сі Цзіньпіна, а далі буде хаос, економічна криза та розвал Китаю на частини, як і РФ.

Тобто всі імперії безповоротно руйнуватимуться. Відновиться демократичний світ на чолі зі США, Великою Британією, Австралією та ЄС.

– А яке місце у цьому демократичному світі займе Україна?

– Україна замінить Росію в ООН і замість неї стане правонаступницею СРСР. Те, що ми увійдемо до НАТО та ЄС, буде вирішено з 2024 року, залишиться лише підписати документи. Тому Україна буде найпотужнішою та успішною державою у Східній Європі й за своєю капіталізацією ми обійдемо навіть Польщу.

Тож завдяки Путіну та війні Україна займе своє місце під великим сонцем. Дуже велике процвітаюче майбутнє чекає на нашу країну.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів