RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Коли закінчиться гаряча фаза війни та повернеться Крим - прогноз нумеролога

Цифри кажуть, що все вирішиться найближчими місяцями

Цифри кажуть, що все вирішиться найближчими місяцями Владислав Грицай Фото: politeka

Дедалі частіше можна зустріти різноманітні прогнози стосовно того, коли закінчиться війна в Україні. Навіть очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов прогнозував, що ЗСУ зайдуть у Крим навесні 2023 року, а вже до літа мають вийти на кордони України 1991 року.

Експерти розділяють ці прогнози як мінімум на два, а то й три "підпункти": закінчення гарячої фази війни, вихід на кордони станом до 24 лютого 2022 року та звільнення всіх територій України. Астрологічні прогнози кажуть, що завершення війни буде влітку 2023 року.

"Апостроф" звернувся з таким запитанням до людини, котра робить прогноз по нумерологічному принципу. Нумеролог ВЛАДИСЛАВ ГРИЦАЙ прогнозує, що вже в червні росія змушена буде йти на перемовини, при цьому Україна диктуватиме свої умови, оскільки на той час звільнить всі свої території.

Читайте: Страх і терор: чому дії Росії в Україні слід вважати геноцидом

- Чи є якісь нумерологічні дати, які б показували, в який день чи в який період ЗСУ краще проводити контрнаступ на різних ділянках фронту?

- Це широке питання. Але на загал – найкращими датами є 22 – 25 грудня. Це дуже сильні, в цілому хороші дати, коли можна буде дуже сильно та різко отримати перевагу.

- Чи є якісь дати, про які можна говорити, що ЗСУ вийдуть до кордонів 24 лютого?

- Ключова дата – це 30 грудня. Найоптимістичніший прогноз, це 30 грудня – це дуже круто. Тобто початок 30 грудня і до 12 січня. Це от прямо такі дати, де можна робити різкий прорив по поверненню територій станом до 24 лютого.

- Чи є якісь дати чи цифрові маяки, що може бути загроза з боку Білорусі?

- Ні. Такі маяки були до червня цього року, а після червня вже все, таких дат немає в принципі. Це вже все просто якісь спекуляції.

Читайте: Це буде не спринт, але скоро ЗСУ вийдуть на кордони 24 лютого – голова Луганської ОВА

- А чи бачите ви якісь дати та цифрові маяки по завершенню гарячої фази війни?

- Можна припустити, що якраз гаряча фаза закінчиться 12 січня 2023 року. А травень-червень 2023 року – це повинне бути повне повернення територій – і Криму, й Донбасу. Десь в цей час почнеться активна фаза операції з повернення Криму. Тобто до травня будуть в будь-якому випадку осередки бойових дій, обстрілів.

- Тобто травень-червень – це вже буде повне звільнення територій України?

- Скоріше за все, це будуть потужні перемовини, де Україна повністю диктуватиме свої умови.

- Тобто це повне закінчення гарячої фази війни, чи війни як такої?

- Ні-ні. Гаряча фаза, як вже згадувалось, буде до січня 2023 року. Потім із середини місяця буде різкий спад. А до травня-червня буде продовжуватись, як фаза АТО (ООС). Думаю, що до 12 червня, дня незалежності росії, воно все має перейти в повний переговорний процес.

- Тобто до 12 червня щось має змінитися в самій росії?

- Так.

- А що саме і які є нумерологічні маяки?

- Вже перед Новим роком і в січні почнуться активні визвольні рухи різних республік. Швидше за все "спалахне" Кавказ – Дагестан, Чечня. Скоріше за все Чечня вже під Новий рік приготує "подарунок". Для цього є багато передумов. Чечня активізується перед новим роком, як колись росія напала на Чечню перед новим роком. Тому Чечня відповість тим самим. Коли ж, як не зараз?

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів