RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Як незабутньо провести 8 Березня: 8 романтичних місць

Найоригінальніші варіанти проведення жіночого дня

Найоригінальніші варіанти проведення жіночого дня Фото: pixabay.com

Свято 8 Березня не за горами, а значить - саме час визначитися з місцем святкування. Адже кожному чоловікові хочеться подарувати незабутні емоції коханій жінці, зробити їй сюрприз, про який вона так давно мріяла.

Напередодні жіночого дня "Апостроф" вирішив спростити підготовку до свята, зробивши добірку романтичних місць для проведення свята весни. Вибирайте варіант, який вам найбільше сподовався, і ви гарантовано не тільки приємно здивуєте, але й змусите запам'ятати цей день надовго.

Сніданок в центрі міста

Замовте столик в затишній кафешці і вирушайте туди з коханою. Заздалегідь подбайте і про квіти, які можна доставити прямо в заклад. Такий сюрприз точно не залишить байдужою жодну дівчину.

Романтична подорож

Напередодні свята турагенства надають багато привабливих пропозицій. Один-два дня провести в іншій країні - чому ні? Тому, якщо ви хочете приємно здивувати свою кохану, яка вже дуже давно мріє про відпочинок, то романтичний вікенд - відмінний варіант.

Активний відпочинок

Боулінг, аквапарк, каток, роллердром, пейнтбол - таке святкування 8 Марта підійде любителькам активного відпочинку. Якщо ваша дівчина обожнює екстрим, то формат проведення святкового дня повинен бути відповідним. Запропонуйте їй один з представлених варіантів і тоді цей день пройде насичено, залишивши масу приємних спогадів.

Культурний відпочинок

Запропонуйте своїй дівчині сходити в театр на спектакль або ж на балет. Також можна звернути по дорозі в галерею на якусь виставку.

Похід в кіно

Це, звичайно, одне з найбільш традиційних місць проведення 8 Березня, але дуже дієве. Тільки віддайте перевагу романтичним картинам або комедійним фільмам, а бойовики і трилери залиште для іншого дня.

Караоке, нічний клуб

Якщо ваша дівчина обожнює гучні вечірки, то похід до нічного закладу вона точно оцінить. Зберіть компанію і вирушайте разом підкорювати танцпол.

Сімейна вечеря

Приготуйте всякої смакоти, запросіть всіх родичів жіночої статі, і проведіть 8 Березня в компанії своїх коханих жінок. Не забудьте побалувати їх квітами та подаруночками.

Весняна фотосесія

Фотосесія на 8 Березня безумовно порадує кожну дівчину, оскільки всі представниці прекрасної статі люблять бачити себе красивими і щасливими. А якщо врахувати, що це буде представлено у вигляді цікавої розваги та гарного проведення часу, то це оптимальний варіант.

Читайте також

Перетворити народ у націю: в Україні проходять святкування ювілею першої української Біблії

Ювілей Біблії Куліша відзначили науковими конференціями, концертами та виставками

"Русскій мір" чіпляється зубами: коли Києво-Печерська лавра очиститься від впливу Москви

Історія з передачею Києво-Печерської лаври державі ще не завершена – і триватиме щонайменше кілька місяців

Скандал з дубляжем: чи будуть українці ходити в кіно англійською

Влада вирішила заборонити дублювання в кінотеатрах українською мовою фільмів з оригіналом англійською мовою