RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Трамп звільнить Іран від терористів - Алі Реза Резазаде

У США пройшов Freedom Defenders Award 2019

У США пройшов Freedom Defenders Award 2019 Фото: Facebook.com / Алі Реза Резазаде

Нещодавно у в Конгресі США пройшла 6-а міжнародна конференція, присвячена демократичним перетворенням Ірану під назвою "Іран проти війни: наступний крок - конституційна революція". Захід був організований Національним іранським конгресом (NIC, опозиційна до іранського режиму організація, яка виступає за його зміщення і подальше демократичне перетворення країни).

Урочистим моментом конференції стало те, що одному з її основних учасників першого Віце-президенту Національного іранського конгресу Резазаде Алі Реза була вручена нагорода Freedom Defenders Award 2019 - захисників свободи.

Нагородженя провів член Конгресу США, герой і учасник військових дій на Близькому Сході, наближений до діючих Президенту Дональду Трампу- Ден Креншо. Дана нагорода свідчить про величезний внесок з боку Алі Реза у досягнення миру і змін на всьому Близькому Сході, і, зокрема, в сфері боротьби з тероризмом і відновлення демократії в Ірані.

Серед інших учасників, спікерів і гостей конференції були Амір Фахравар - Президент Національного іранського конгресу, вищезгаданий член Конгресу США Ден Креншо, Кеннет Кацман - старший аналітик з питань Іраку, Ірану і країн Перської затоки Дослідницької служби Конгресу США і Клер Лопез - в даний час приватний консультант, віце-президент організації Саміт розвідки і професор Центру контррозвідки і дослідження питань безпеки (США), а також Фредерік Флейц - державний службовець США, аналітик і коммент атор, президент і генеральний директор Центру з питань безпеки.

Однією з ключових тем форуму стало обговорення нещодавнього загострення відносин між США і Іраном на тлі посилення санкцій проти цієї близькосхідної країни, а також збільшення тиску на існуючий режим, який є спонсором багатьох терористичних організацій ісламських фундаменталістів.

Щоб уникнути війни з Іраном, критики президента Трампа пропонують скасувати санкції проти режиму Хаменеї. Вони стверджують, що єдиним варіантом для президента Трампа є війна або скасування санкцій. Однак, до теперішнього часу всім повинно бути ясно, що скасування санкцій просто призведе до того, що режим продовжить свою терористичну діяльність в регіоні. Президенту доступний третій варіант - підтримати народну конституційну революцію в Ірані.

2019 рік буде останнім роком іранського режиму, його змінить новий уряд, у якого будуть хороші відносини з США та Ізраїлем - впевнений Віце-президент Іранського національного конгресу, офіційної іранської опозиції Алі Реза Резазаде.

Слід зазначити, що ще в 2015 році, в період президентської кампанії в Сполучених Штатах Америки, Алі Реза Резазаде заявив, що вибори виграє кандидат Дональд Трамп, а не Хілларі Клінтон, як багато хто припускав. З нього тоді деякі сміялися, розповідає Резазаде. І ще тоді він писав у себе на сторінці Facebook, що новий Президент Дональд Трамп приділить дуже серйозну увагу Ірану, і однією з головних його завдань буде зміна влади і звільнення народу Ірану від мусульманських фундаменталістів.

Чи не помилився Резазаде коли заявив, що Дональд Трамп скасує ядерну угоду з Іраном. За місяць до цього, в квітні минулого року він написав, що до 20 травня 2018 року США вийде з угоди щодо іранської ядерної програми , і це буде початком війни з цією близькосхідною країною.

"Все, що я говорив, все сталося", - розповідає Алі Реза.

У травні поточного року в одному зі своїх відео, яке Резазаде опублікував в мережі інтернет , він говорить про те, що як він і прогнозував, Дональд Трамп після перемоги на виборах серйозно візьметься за питання Ірану. Однією з його завдань буде зміна там влади і звільнення народу від влади мусульманських фундаменталістів. Ніхто не вірив, проте, це сталося. Також Корпус вартових ісламської революції - елітне військове формування Ірану - був визнаний терористичною організацією. І це теж було спрогнозовано Алі Реза.

Сьогодні експерт стверджує, що новий уряд, який прийде в результаті обов'язкових змін в 2019 році, буде сформовано з демократично налаштованих людей, які будуть в прекрасних стосунках з США та Ізраїлем. Адже успіх Ірану залежить саме від відносин з цими двома країнами, переконаний Віце-президент Національного іранського конгресу.

"Я впевнений, що нові виклики, кинуті світовим тероризмом людству, повинні згуртувати всіх людей в протистоянні цьому злу", - говорить пан Резазаде.

Читайте також

Холодний розрахунок: як НАТО готується до війни з Росією

На Заході бачать загрозу з боку Росії і вже починають готуватись до боротьби

Космічні яйця: як Захід злякався однієї російської ракети

На Заході активно мусують йому ядерну загрозу з боку Кремля

У Конгресі відбувається жахливий спектакль - екс-радник Байдена Майкл Халцель

Для України все упирається під час, бо чекати кілька місяців Київ не може