RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Українські військові захопили техніку бойовиків на Донбасі: опубліковано фото

Військовослужбовці ЗСУ на Донбасі захопили кілька мінометів, з яких бойовики незаконних збройних формувань обстрілювали українські позиції.

Про це повідомляється на Facebook сторінці прес-центру операції об'єднаних сил

"Протягом останніх тижнів неспокійною залишається обстановка в районі населеного пункту Мар'їнка. Противник, з настанням темного часу доби, вів прицільний вогонь по нашим захисникам зі зброї заборонених калібрів. Зрештою один з підрозділів, що обороняються в районі Мар'їнки, вчинив рішучий рейд в тил противника. В ході короткого бою було захоплено три ворожих міномета, з яких по наших позиціях постійно вів вогонь ворог. Зброю доставили на наші позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зразки зброї відправлені в зазначений Мінськими угодами район відведення, де будуть здійснено їх подальше вивчення.

Командир підрозділу і його підлеглі, які брали участь в рейді, представлені до нагород.

Нагадаємо, докладніше про бойові дії та ситуації в тимчасово окупованих районах читайте в матеріалі "Апострофа": Кремль і ватажки ДНР-ЛНР готуються до страшного сценарію на Донбасі.