RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Українські війська зайняли нові позиції на Донбасі: в мережу потрапило відео

Українські військовослужбовці зайняли нові позиції на Донбасі і успішно створили смугу забезпечення глибиною до двох кілометрів.

Про це розповіли в прес-службі Операції об'єднаних сил.

Відзначається, що метою обладнання нових позицій є забезпечення безпеки мирних жителів регіону, створення умов для розгортання резервів і вогневого ураження противника, запобігання обстрілів житлових районів, розвідувальної діяльності та можливого нападу противника.

Після початку ООС було сплановано, підготовлено і проведено комплекс заходів зі створення смуги забезпечення глибиною до 2 х кілометрів на ділянці оборони однієї з бригад першого ешелону.

На Луганському напрямку виконання завдання було істотно ускладнено географічними умовами, інтенсивною розвідкою і постійною вогневою активністю противника, однак, смуга забезпечення була успішна створена.

" Позиції бойової охорони були не тільки зайняті, а й обладнані в інженерному відношенні в повному обсязі. Завдання виконувалися упродовж двох тижнів в умовах абсолютної скритності. В ході виконання завдання втрат серед наших військових немає", - відзвітували в прес-центрі ООС.

У мережі з'явилося відео з передових позицій українських військових:

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися видовищні кадри боїв в районі Авдіївки в Донецькій області.