RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Готові дати відсіч Росії: з'явилися фото і відео навчань ЗСУ на Азовському морі

Президент України Петро Порошенко перевірив готовність Збройних Сил України (ЗСУ).

Глава держави присвоїв вищий бал бійцям і констатував, що вони можуть дати відсіч можливій збройній агресії противника з моря і захистити Україну. За його словами, командири якісно планують і ефективно управляють різнорідними і міжвидовими угрупованнями військ при веденні бойових дій на суші, на морі і в повітрі. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на сторінці в Facebook.

Комплексні тактичні навчання пройшли на полігоні Запорізької і Донецької областей. В ході навчальних бойових завдань перевірили готовність української армії та інших військових формувань до відбиття можливої російської агресії з морського напрямку на Азовському морі.

У військових навчаннях взяли участь підрозділи морської піхоти, берегової артилерії, армійська авіація, танкові підрозділи Військово-морських Сил України та Сухопутних військ. Всього серед них навчання пройшли 600 військовослужбовців, застосовуючи 150 одиниць техніки.

Як повідомляв "Апостроф", українська армія взяла участь у військових навчаннях в Німеччині. У мережі показали фото виконання завдань бійцями.