RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Пограбування і вбивство охоронця ювелірного магазину в Києві: поліція затримала співучасника, опубліковані фото і відео

Правоохоронці затримали фігуранта справи про напад на ювелірний магазин у Києві і вбивство охоронця.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Поліцейські затримали чоловіка в понеділок, 22 жовтня, в Одесі. Ним виявився громадянин РФ 1984 року народження. Зазначають, що раніше в поле зору правоохоронних органів він не потрапляв.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує тюремний термін до 15 років або довічне ув'язнення.

Крім цього, за словами начальника Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрія Крищенко, поліцейські встановили особу третього нападника на ювелірний магазин. Він теж громадянин Російської Федерації, після скоєння злочину одразу поїхав в Росію. Тому готуються матеріали для оголошення його в міжнародний розшук.

"Оперативники поліції Києва ретельно аналізують всю зібрану інформацію, вивчають всі речові докази для того, щоб нападники на ювелірний магазин, які застрелили охоронця, понесли заслужене покарання. За скоєні злочини їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення", - розповів Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", 18 жовтня правоохоронці затримали групу злодіїв-рецидивістів, які недавно зробили грабіж в Печерському районі Києва.