RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нардеп Лещенко потрапив в серйозну ДТП в Києві: фото і перші подробиці

У п'ятницю, 9 листопада, вантажівка протаранила автомобіль народного депутата Сергія Лещенко.

Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався в житловому масиві Оболонь на Великій Кільцевій дорозі. Депутат Лещенко рухався на своєму автомобілі марки Volkswagen в напрямку Пущі-Водиці. За його словами, він зупинився на узбіччі, щоб подивитися карту. У цей час в його машину на повному ходу врізався автомобіль DAF. В результаті зіткнення авто нардепа розвернуло на 180 градусів, а вантажівка з'їхала на узбіччя і перекинулая.

Як стало відомо, за кермом DAF перебував 22-річний чоловік. Внаслідок аварії він вилетів з авто через лобове скло. На місце прибули поліцейські і машини швидкоъ меддопомоги, лікарі надали допомогу водію вантажівки. Обставини і причини аварії з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на площі Перемоги сталася аварія за участю народного депутата від "Блоку Петра Порошенко" Олега Барни. Автомобіль народного обранця врізався в трамвай, від чого той зійшов з рейок. Пізніше нардеп визнав свою провину в скоєнні аварії. Також депутат Верховної ради потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Полтавській області.