RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві штурмують офіс, який ЗМІ пов'язують із Зеленським: фото і відео

У п'ятницю, 11 січня, в Києві по вулиці Велика Васильківська, 21 сталася бійка між поліцейськими і невідомими через приміщення, яке нібито має відношення до кандидата в президенти Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє Інформатор.

Як передає видання, екіпаж патрульних прибув на звичайний конфлікт, під час якого одна зі сторін висувала документи на власність офісного приміщення в будівлі на другому поверсі. Копи запросили підмогу і через кілька хвилин під'їхали ще кілька екіпажів поліції.

Незабаром словесні конфлікти переросли в бійку. До місця інциденту почали збиратися люди в цивільному, які у відкриту намагалися напасти на патрульних. У відповідь правоохоронці використовували газ. Коли вдалося потрапити в офіс, то вони побачили, що під будівлею збираються молоді люди спортивної статури. Близько 40 осіб, які прийшли під офіс, були налаштовані агресивно.

На місце подій з'їхалися кілька десятків співробітників поліції спеціального призначення. В ході конфлікту були затримані щонайменше чотири людини.

При цьому, в ЗМІ з'явилася інформація, що приміщення, через яке стався конфлікт, якимось чином пов'язано з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Деякі видання повідомляли про те, що це офіс коміка. Однак поліцейські не підтвердили цей факт і спростували присутність Зеленського на місці рейдерського захоплення.

Як повідомляв "Апостроф", про своє рішення Зеленський оголосив в новорічну ніч, чим наробив чимало шуму в мережі.