RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

​Ходять чутки про загиблого: з'явилися нові подробиці і фото вибуху на багатоповерхівці в Криму

За інформацією мешканців багатоповерхівки в Щолкіно (анексований Росією Крим), де прогриміло відразу кілька вибухів на даху, унаслідок НП загинула одна особа.

Про це повідомляють кримські ЗМІ.

Як повідомляють очевидці, кілька гучних ударів прогриміли один за одним.

"Сюди приїхали лікарі швидкої допомоги, ходять чутки, що одна людина загинула. Можливо, це один із робітників", - повідомляють мешканці будинку. За офіційною інформацією про постраждалих немає.

В адміністрації міста повідомляють, що вибух стався з вини підрядної організації. У багатоповерховому будинку проводили капітальний ремонт покрівлі.

"Допустили загоряння матеріалів, поруч з матеріалами стояв газовий балон, який вибухнув і спричинив за собою вибух другого газового балона", - розповів начальник відділу житлово-комунального господарства адміністрації Ленінського району Денис Пятніченко.

За його словами, осередок загоряння склав близько 12 кв.м. Покрівельне покриття вигоріло. Робочих підрядника забрали на допит в поліцію.

Вибухів могло бути більше, повідомляють в прес-службі республіканського МНС.

"Існувала серйозна загроза повторних вибухів і поширення вогню, так як на даху знаходилося ще 16 балонів і будівельні матеріали. Співробітники пожежної частини евакуювали мешканців будинку, а також винесли балони, які залишилися", - повідомив так званий міністр надзвичайних ситуацій Криму Сергій Шахов.

Пожежники ліквідували загоряння. При цьому деякі квартири восьмого і дев'ятого поверхів затопило.

"Ми домовилися з директорами пансіонатів, щоб ті тимчасово надали житло мешканцям постраждалих квартир", - заявила глава адміністрації Ленінського району Світлана Іванова.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку прогримів смертельний вибух в багатоповерхівці. Так, на п'ятому поверсі вибухнула граната, в результаті вибуху загинув господар квартири.