RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві охорона гей-клубу побила відвідувачів: в мережі назвали безглузду причину

Вночі у неділі, 20 січня близько 04:00 охоронці нічного гей-клубу LIFT біля станції метро "Олімпійська" побили відвідувачів за галасливу поведінку.

Про це написала Анастасія Приходько в Facebook.

За її словами, вона і її друзі вже збиралися їхати додому, тому викликали таксі і вирішили почекати авто на першому поверсі в холі, щоб не мерзнути на вулиці. Поки вони спілкувалися між собою, до них підійшов охоронець і наказав покинути приміщення, оскільки вони заважають його колезі спати. Ніхто йти не збирався, тому чоловік почав бити друзів Анастасії.

"Один охоронець тримав одного, а другий почав бити другого руками і ногами, зокрема це були удари по обличчю і паху. Після того як мій друг сказав "вибачте", той припинив удари ногами. На обличчі миттєві садна і гематоми з набряками. Можливо, струс мозку", - розповіла дівчина.

Вона уточнила, що після такого компанія відразу ж вийшла на вулицю, але охоронець не заспокоювався і питав навздогін, не "пояснити" чи все їм ще раз. У підсумку він все ж зайшов назад в будівлю.

Хлопці в цей час почали викликати поліцію. Агресивний охоронець уже заспокоївся і вирішив знову підійти до молодих людей. Він запропонував допомогти викликати поліцію, але ті у відповідь попросили викликати таксі. На це чоловік сказав, що такій "мразі" не викличе, натякаючи на заклад, звідки ті вийшли.

Незабаром приїхала "швидка" і зняла побої. А 5:13 приїхали правоохоронці, але знайти "винуватця" бійки так і не вийшло. Його колега при цьому сидів на своєму робочому місці. Компанія поїхала у відділок, щоб поспілкуватися зі слідчим.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві натовп підлітків ледь не до смерті побила чоловіка в метро без видимої на те причини.