RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

ЗСУ стримують атаки бойовиків на Донбасі: є втрати

У понеділок, 11 лютого, бойовики на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню, одного військовослужбовця Об'єднаних сил поранено.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил.

Станом на 18:00 бойовики двічі, з мінометів калібру 120 і 82 мм обстріляли позиції ООС в районі населеного пункту Гнутове.

"З станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у населеного пункту Павлопіль", - йдеться в повідомленні.

Також з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї та з мінометів 120-го калібру був обстріляний опорний пункт в районі населеного пункту Піски.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв з мінометів калібру 82 мм українських захисників в районі селища Новотошківське і з ручних і автоматичних станкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів - позиції наших військових поблизу населеного пункту хутір Вільний", - додали в ООС.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в зоні бойових дій на Донбасі український військовий зник після отримання контузії.