RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Утікав від поліції: подробиці і нове відео смертельної ДТП під Києвом

У Борисполі сталася смертельна ДТП, яку спровокував водій Volkswagen, що тікав від поліції.

Про це повідомляє "Київ Оперативний", публікуючи відповідне відео.

"Карколомна ДТП із смертельним наслідком сталася сьогодні у місті Бориспіль на перехресті вулиць Польової та Гришенської. Там водій автомобіля Volkswagen (на авто були HDO925 Lt, а в салоні ще й BS645BB Ge) на височенній швидкості в‘їхав у Opel. На жаль, пасажир Opel загинув на місці, а водія госпіталізували.
За декілька хвилин до цього зіткнення автівку помітили в іншому місці, де за нею гналася поліцейські. За наявною інформацією погоня була через те, що водій вчинив ДТП з якого втік, а також схожий автомобіль знаходився в орієнтуванні. Водія і пасажира Volkswagen у кайданках повезли до місцевого управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Броварському проспекті сталася серйозна ДТП за участю трьох автомобілів. Машина вилетіла на зустрічну смугу і перекинулася. Пізніше стало відомо, що водій не встиг зупинитися перед звуженням дороги через ремонтні роботи. А раніше в Києві водій за кермом Renault Logan служби таксі Uber влетів в Mitsubishi ASX, в результаті чого постраждали двоє людей.