RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві спіймали винуватця страшного ДТП: він переховувався півтора року

У Києві заарештували винуватця ДТП, який півтора роки переховувався від правоохоронців.

Про це в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"Півтора роки знадобилося правоохоронцям, щоб затримати п'яного водія (Романенко Сергія Васильовича), який збив двох пішоходів на пішохідному переході", - сказано в повідомленні.

Після аварії, яка сталася в липні 2017 року, він обманним шляхом, під виглядом тяжко хворого, зник з місця на автомобілі швидкої медичної допомоги в медзаклад, з якого втік. Після втечі він перетнув кордон України і тривалий час перебував на території Російської Федерації.

15 лютого поліцейські отримали інформацію про те, що Сергій знаходиться на території України, в Києві, і затримали чоловіка в Голосіївському районі столиці (де і скоїв ДТП).

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави, тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

"І, це ніби як все добре, тільки в результаті того злощасної ДТП один пішохід довго перебував у лікарні, а другого ампутували ногу", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві п'яний водій влаштував "дивну" ДТП.