RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Згадався Янукович з його пеньками: журналістка розповіла про боягузливу поведінку Зеленського

Кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський скасував заздалегідь призначену зустріч з журналістами в прямому ефірі одного з телеканалів.

Про це в Facebook повідомила журналістка Соня Кошкіна.

За її словами, у Володимира Зеленського "повинен був бути бенефіс" в студії "одного великого і впливового каналу" 21 березня.

"Вечірній прайм. Він - головний герой, в центрі уваги. Крім нього в студії - топ-журналісти. Ну і ось такий сміливий, пряма розмова. Планували ефір заздалегідь. Вельми ретельно і добротно все організовували", - написала вона.

Кошкіна зазначила, що відразу сказала колегам, що Зеленський не прийде на ефір.

"Не божевільний ж він, в кінці-кінців: за десять днів до виборів виходити в прямий ефір з тет-а-тет з журналістами. Це ж про зовнішню політику доведеться говорити, вектор розвитку держави, оборону, фінанси. Авось ще попросять абревіатуру якусь розшифрувати. Ну типу "МВФ" або "НАТО". Без сценарію, підказок і "затримки в шість секунд", - написала журналістка.

В результаті вона виявилася права, і кандидат в президенти не з'явився на ефір.

"І ось нині читаю в офіційному телеграм Зе зворушливий анонс. Сьогодні, на такому-то каналі, в такий-то час і в такий-то програмі ... Далі - дослівно. Бо ця милота вимагає виключно прямого цитування:

"... Зеленський та его дружина Олена дадуть відверте інтерв'ю у пріємній та затішній атмосфері, у себе вдома", - розповіла Кошкіна.

Журналістка заявила, що їй згадалися Віктор Янукович з його пеньками і ритуальними чаєпиттями в Межигір'ї, а також Микола Азаров.

"Він "приємну і затишну атмосферу", коли представнику ЗМІ було потрібно лише привітатися і попрощатися, теж дуже любив.. Боягузтво - це діагноз. Боягузтво чоловіки... Чоловіки, що претендує на звання "політика", - підсумувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі повеселили яскраві фотожаби із Зеленським.