RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Ударили по бойовиках на краю селища: з'явилося відео блискучої повітряної операції ЗСУ

У мережі з'явилося вражаюче відео знищення українськими військовослужбовцями командного пункту бойовиків ЛНР.

Відповідні кадри опублікував волонтер Юрій Мисягін в Facebook.

"Блискуча операція! Бойова група К-2 з 54-ї бригади, повністю знищила командний пункт ворога в Луганській області. В цій операції противник втратив 6 чоловік загиблими і 4 людини пораненими. І не факт, що загиблих, трохи пізніше не побільшало", - йдеться в повідомленні.

За словами волонтера, за цим командним пунктом ворога, розташованим на околиці кинутого невеликого селища (всіх місцевих жителів давно вигнали) довго і таємно спостерігали і збирали інформацію.

"Намагалися все зробити дуже акуратно і по можливості не виявити себя. Працювали наші "очі в небі" - квадрокоптери і безпілотники. Працювала розвідка. Працювали спостерігачі на позиціях. Інформація збиралася, накопичувалася і добре аналізувалася. Чекали моменту, коли на командному пункті одночасно буде велика кількість людей. І потім настав час "X" і операція началась. Було піднято квадрокоптери, для точного коригування вогню. Кілька хвилин і від командного пункту нічого не залишилося", - пише Мисягін.

Згідно з інформацією було знищено:

КАМАЗ з зеніткою - 2 шт.

БМП - 1 шт

Фургони - 1 шт

Автомобілі - 2 шт

Командний пункт.

"Це непорівнянні речі. Цивільний дрон вартістю 30000 - 60000 грн (в залежності від моделі та комплектації) допоміг ВСУ, знищити тільки техніки на мільйони. Ось чому ми їх і поставляємо в ЗСУ", - підсумував волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали відео удару українських військових - як бійці ВСУ знищили позицію бойовиків на Донбасі.