RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стадіон і студія: опубліковано повний розклад дебатів Зеленського і Порошенка

З'явилася повна телепрограма неофіційних передвиборних дебатів на НСК "Олімпійський" і національних дебатів в студії "Громадського мовлення" в п'ятницю, 19 квітня.

Про це написала в Facebook ведуча національного мовника Мирослава Барчук.

Так, порядок появи подій в ефірі каналу "UA: Перший" буде наступним. Трансляція з НСК "Олімпійський" розпочнеться о 19:00. Тут, як уже повідомлялося, ведучими будуть журналісти Андрій Куликов, запропонований штабом Порошенка, і Олена Фроляк від штабу Зеленського.

О 20:00, коли заходи на стадіоні підійдуть до кінця, стартує трансляція зі студії "Громадського". Тут - ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін, журналісти, експерти, редактори видань. Гість - спікер Верховної Ради Андрій Парубій. Діляться враженнями від подій на "Олімпійському".

Далі присутні обговорюють, що буде після президентських виборів, хто зацікавлений в дострокових парламентських виборах, перспективи законів про мову і про імпічмент та інше.

О 21:00 починаються національні дебати в студії. 60 хв. Ведуча - Мирослава Барчук, оскільки законом передбачено тільки один ведучий.

Журналістка пояснила, що якщо сюди прийде тільки Порошенко, йому запропонують замість години агітації відповісти на питання громадських активістів та лідерів громадської думки в рамках флешмобу "Є питання" (це спільна ініціатива "Громадського", "Української правди" і руху "Чесно"). Він має право вибрати форму агітації. Якщо прийдуть обидва кандидати, відбудуться повноцінні національні дебати.

Вже о 22:20 до Барчук приєднається її колега Павло Казарін і, якщо кандидати погодяться залишитися в студії до півночі (запрошували обох), бесіда триває в "жорсткому динамічному форматі" питань і відповідей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися ексклюзивні фото та відео підготовки НСК "Олімпійський" до дебатів.