RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Дружина Зеленського зробила несподівану заяву про роль першої леді

Потенційна перша леді України Олена Зеленська заявила, що збирається лишитися поза інформаційним полем.

Про це вона розповіла в інтерв'ю BBC.

"Я про те, якою буде перша леді дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність. Я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат", - розповіла вона.

Зеленська додала, що вона з чоловіком ґрунтовно це питання ще не обговорювала, але він їй сказав: "ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому" і вона відповіла, що хотіла б бути відсутньою.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні завершилося голосування у другому турі за президента України. Центрвиборчком почав приймати результати з виборчих дільниць.

Зазначимо, що згідно з даними екзит-полів, на виборах перемагає Володимир Зеленський. За нього, за даними екзит-полів, проголосували 73,0% виборців. За Петра Порошенка проголосували 25,5%. Ще 1,5% українців зіпсували свої бюлетені.

Детально про секрети сімейного життя Зеленських читайте в матеріалі "Апострофа": Не побоявся, що його назвуть вискочкою, - Олена Зеленська про передвиборчу кампанію свого чоловіка.