RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Раді порадували мережу рішенням щодо марихуани для українців

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин зареєструє законопроект про легалізацію медичного використання канабісу.

Про це повідомляє інформагентство "Ліга.Новини".

Такий проект закону був запропонований ВР неурядовими організаціями для лікування українців медпрепаратами, які містять марихуану.

"Рішення наступне: ми подаємо законопроект, який приймається в першому читанні, приймаємо це за основу, а далі розглядаємо, які є бачення розвитку цього напрямку", - сказав виступаючий з цього питання член комітету Георгій Логвинський.

Він також зазначив, що документ, який має умовну назву "законопроект про право на життя", зареєструють в парламенті на цьому тижні.

У мережі користувачі з захопленням сприйняли цю новину. Про законопроект висловилася також в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, а її пост в віршах прокоментував український письменник Лесь Подерев'янський.

Нагадаємо, у Верховній Раді і раніше реєстрували петиції з вимогою легалізувати медичний канабіс.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві під стінами будівлі Кабінету міністрів України збиралися люди на "Конопляний марш свободи".