RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​У Києві п'яний водій Uber дивом не влаштував смертельну ДТП: фото і відео

У неділю, 19 травня, в Києві водій служби таксі Uber ледь не збив кількох людей і влетів у вантажівку.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався на вулиці Стеценка, біля заправки Wog. П'яний водій таксі на авто марки Opel Zafira влаштував аварію.

"За словами очевидців, водій Opel проживає в хостелі, який розташований неподалік від місця подій. Його сусіди святкували день народження одного з друзів. Чоловік, будучи вже в нетверезому стані, напросився на святкування, де почав вести себе неадекватно і ображати присутніх в компанії дівчат. Після чого він вийшов на вулицю і сів у свій автомобіль. Коли водій помітив, що дівчата з компанії вийшли в магазин, розташований на заправці Wog, він спробував зробити на них наїзд, але їм вдалося сховатися за дерево", - йдеться в повідомленні.

Також зазначають, що подію побачили інші учасники святкування і спробували силою витягнути чоловіка з машини.

"Він спробував сховатися від натовпу на автомобілі, мало не збивши декількох осіб, але заскочив колесом на бровку, від чого Opel відкинуло на припарковану вантажівку Mercedes. Після зіткнення, водій вибіг з машини і кинувся навтьоки, однак очевидцям вдалося його зловити і дочекатися приїзду поліції", - пишуть у виданні.

Правоохоронцям неадекватний водій сказав, що не хотів скоїти наїзд на людей. Також він підтвердив, що під час події перебував в стані алкогольного сп'яніння і у нього дійсно стався конфлікт з компанією, яка мешкає в хостелі. Однак чоловік заявив, що сів в автомобіль, щоб відігнати його подалі, оскільки побоювався за його збереження. Після чого до нього підійшли чоловіки з компанії, що святкувала, та почали розбивати машину і намагалися витягнути його з салону. Водій запанікував і, намагаючись заблокувати двері автомобіля, влетів у фуру, а чоловіки витягли його з машини і почали бити ногами по голові.

Прибулі на місце події поліцейські перевірили водія Opel на драгері. Прилад показав 1,57 проміле алкоголю в крові. Деталі й винуватця події встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 17 травня на автодорозі Н-09 Стрий - Чернівці, між селами Майдан і Боднар Кольського району перекинувся саморобний трактор, в результаті чого водій транспортного засобу загинув, а пасажир отримав важку травму черепа.