RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​В Одеській області сотні людей шукають зниклу 11-річну дівчину: фото і відео

В Іванівському районі Одеської області шукають 11-річну дівчинку, яка 13 червня пішла в танцювальний гурток і досі не повернулася.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

По тривозі піднято поліцейські з п'яти найближчих до місця події райвідділів поліції. Також задіяні сто військовослужбовців Нацгвардії, десятки працівників ДСНС і більше сотні волонтерів.

Пошуки ведуться і з повітря. Зокрема, за інформацією видання "Думська", в Іванівський район на невеликому літаку "Аеропракт" вилетів відомий одеський льотчик-пілотажнік Валерій Наливайко.

Інформацію про притягнення членів аероклубу підтвердили і в поліції, уточнивши, що на борту літаків встановлені відеокамери.

"У рамках розпочатого за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК кримінального провадження проводяться обшуки і обходи. Військовослужбовці Нацгвардії і волонтери прочісують поля, посадки, яри і занедбані будівлі. На в'їзді в райцентр працюють пости поліції", - відзначили в ГУНП.

Виходячи з опублікованого поліцією відео, в районі із залученням водолазів обстежують ще й водойми.

Пропала - Дар'я Сергіївна Лук'яненко 2007 року народження. На вигляд 11-13 років, худорлявої статури, волосся русяве, довге, очі карі, була одягнена у футболку білого кольору з малюнком журавля, рожеві шорти, чорні сандалі, при собі мала сумку з різнокольоровими паєтками.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про дитину, просять негайно повідомити за телефонами: (04854) 2-01-34; 798-02-62 або по спецлінії "102".

Як повідомляв "Апостроф", 10 червня в Києві в районі Позняки виявили маленького хлопчика, який загубився.