RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Співробітники СБУ: бойовики назвали прізвища "вбивць" Захарченка

Бойовики назвали організаторів вбивства ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка, які, нібито, є співробітниками СБУ і їх особистості їм відомі.

Про це в ефірі "Росія 1" заявив представник "спецслужб ДНР", передає "Інтерфакс".

"Безпосередньо роботу по "ДНР" в 5-му управлінні (департаменту контррозвідки СБУ) організовує 2-й відділ. Нам відомі всі співробітники цього відділу, причетні до скоєння злочинів на Донбасі", - заявив він, попередньо сховавши своє обличчя.

Так, на думку бойовиків, в числі співробітників СБУ, причетних до підготовки "терактів", він також назвав помічника начальника 5-го управління Сергія Моторина, який, за його словами, є вихідцем з Донбасу, а раніше служив в Слов'янську.

"Саме на ньому кров Арсена Павлова (Моторолли - ред.) І Олександра Захарченка" - додав він.

Також він назвав представників українських спецслужб Владислава Долгозвяга і Андрія Мушта, "агенти" яких Андрій Байдал під псевдонімом "Швед", Андрій Отенко, Дамір Баштанніков "причетні до терактів на Донбасі".

У телесюжеті також повідомлялося, що затримані "спецслужбами ДНР" так звані агенти Сергій Бешта, Владислав Зайцев, і інші "дали інформацію про своїх кураторів в СБУ".

У числі таких кураторів було названо начальника 5-го управління департаменту контррозвідки СБУ Романа Червінського, його заступників Максима Попова і Олександра Поклада.

Нагадаємо, докладніше про загибель Олександра Захарченко читайте в матеріалі "Апострофа": У Донецьку вбили ватажка ДНР Захарченка: всі подробиці.