RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Зеленський розповів, чим він схожий і відрізняється від головного героя "Слуги народу"

Президент України Володимир Зеленський розповів, що у них з героєм серіалу "Слуга народу" Василем Голобородько однакові цілі: перемогти корупцію, забезпечити мир і поліпшити життя простих людей.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Bild.

"У нас різні життя, але однакові цінності. Я хочу зробити для українців все, що я обіцяв як "слуга народу" - перемогти корупцію, зробити українську політику чесної і прозорої, об'єднати країну, забезпечити мир і поліпшити життя простих людей. У цьому я так само щирий, як і Василь Голобородько", - заявив президент.

У той же час, він зазначив, що не їздить на роботу на велосипеді (як головний герой серіалу) з метою своєї безпеки.

"Але я не їжджу на велосипеді на роботу, особливо зараз, коли перебуваю в положенні, коли це може бути небезпечно. Я пишаюся тим, що у мене був успішний бізнес в сфері креативної економіки, яку я люблю", - повідомив Зеленський.

Глава країни також підкреслив, що одним із його пріоритетних завдань - співпраця з міжнародними партнерами України.

"Нашим невідкладним завданням зараз є розвиток хороших відносин нового уряду з МВФ, а також з Європейським союзом і НАТО. Нашими економічними пріоритетами є встановлення правопорядку, лібералізація і приватизація валюти, земельна реформа, податкове адміністрування і управління кризами, зниження адміністративного навантаження на бізнес і створення стимулів для малого і середнього бізнесу", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський закликав розширити і посилити санкції проти Росії.