RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

З'явилися нові подробиці загибелі в Києві нардепа Дмитра Тимчука

Депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук помер 19 червня в київській квартирі від вогнепального поранення в голову.

Про це повідомляє в Telegram-каналі THE NEWSROOM, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Відзначають, що приблизно о12:15 до поліціюї надійшло повідомлення від громадянина Копитько А. В. Він розповів, що до нього за допомогою звернулася дружина Тимчука, яка за годину до того виявила свого чоловіка в квартирі з вогнепальним пораненням голови. Попередньо встановлено, що під час чищення пістолета депутат випадково вистрілив собі в голову з пістолета моделі "Форт 17Р". Слідчі з місця події доповіли, що Тимчук помер.

Нардеп Антон Геращенко розповів подробиці НП в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Приблизно біля години тому дружина народного депутата Тимчука подзвонила в швидку допомогу і в поліцію і повідомила про те, що її чоловік чистив вдома нагородний пістолет, при чищенні зброї завдав собі смертельного поранення. До приїзду бригади швидкої допомоги мій друг Дмитро Тимчук, на жаль, вже помер", - повідомив Геращенко.

В даний час на місці трагедії за київською адресою вулиця Петрова, 10а працює слідчо-оперативна група і з'ясовує обставини події.

"Це одне з трьох: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю", - зазначив представник МВС Артем Шевченко в коментарі телеканалу "Громадське".

Як повідомляв "Апостроф", 17 червня в Волинській області наклав на себе руки місцевий депутат Сергій Чабан.