RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Не для того захопили: мережу шокувало порівняння цін в Криму з курортами ЄС

Експерти Aviasales порівняли мінімальний бюджет відпочинку в окупованому Криму і в зарубіжних країнах, і виявили, що на українському півострові відпочивати дорожче, ніж на більшості курортів середньої і бюджетної цінової категорії.

Порівняльну таблицю опублікував блогер Рустем Адагамов в Twitter.

За інформацією аналітиків, найдешевший відпочинок в Криму на двох обійдеться в 53 356 рублів. Ця ціна включає вартість перельоту і тижневого проживання в тризірковому готелі.

Відзначається, що в Туреччині, Грузії, Болгарії, Греції, Чорногорії та на Кіпрі можна відпочити на морі менш ніж за 50 тисяч рублів. Для порівняння, бюджет туру в Анталью (Туреччина) складе 31 892 рубля, в Салоніках (Греція) -44 788 рублів, в Будві (Чорногорія) - 45 127 рублів, а в Полісі (Кіпр) -29 908 рублів. Таким чином, вибравши закордонний курорт замість окупованого українського півострова росіяни зможуть заощадити від 11% до 40% відкладених коштів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мешканка окупованого Сімферополя поскаржилася на поведінку росіян, які смітять на пляжі. Жителі Росії в її профілі в соцмережах поцікавилася, звідки та здогадалася, що на фото росіяни.