RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Промисловість

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​ЗМІ дізналися про несподівану зв'язку між оточенням Зеленського і Медведчуком

На ділянці на території київського заводу Арсенал, переданому в користування Генпрокуратурі під промисловість, побудують житловий будинок компанії, пов'язані з одним глави АП Андрієм Богданом і кандидатом в нардепи від партії "Опозиційна платформа - За життя".

Про це повідомляє сайт "Наші Гроші".

Замовником будівництва стала ТОВ "Оболоньторгстандарт", а генпідрядником - ТОВ "Спецмехбуд 21". Як свідчать документи на будівництво, розміщені на сайті майбутнього ЖК "Philadelphia Concept House", що буде перебувати на Кловському узвозі, 19 у Києві, планується побудувати 17-поверховий будинок на 65 квартир .

Підрядник отримав дозвіл на будівництво 4 червня поточного року.

Відзначається, що зазначені компанії пов'язані з Андрієм Вавріша - заступником директора Департаменту містобудування КМДА та засновником і CEO компанії SAGA Development (раніше Riverside Development). А також - зі скандальним екс-чиновником Дмитром Ісаєнко - колишнім заступником Мінрегіонбуду, якого звільнили через скандал з отриманням статусу учасника АТО.

Він зараз балотується в парламент під номером 15 за списками партії "Опозиційна платформа - За життя Віктора Медведчука".

З Ісаєнко пов'язують групу будівельних компаній Perfect Group, яка разом з SAGA Development є девелоперами будівництва ЖК "Рибальський".

Андрій Вавриш в своєму Facebook оприлюднив фотографії, які свідчать про його дружні стосунки з главою Адміністрації президента Андрієм Богданом:

Як повідомляв "Апостроф", партія "Слуга народу" опублікувала своїх 13 кандидатів у народні депутати на позачергових виборах по мажоритарних округах в Києві.