RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Топ-пропагандист Путіна накинувся на померлого журналіста: той "відповів"

Російський пропагандист Володимир Соловйов різко висловився на адресу покійного головного редактора радіостанції "Говорить Москва" Сергія Доренка.

В ефірі однієї з радіостанцій Соловйов назвав загиблого в ДТП Доренка зрадником через те, що він часто критикував президента Росії.

"Я не можу зрозуміти всіх тих, хто з придихом зараз згадують про Доренко. Мене дико розчулює. Я розумію, чому якась Христина Потупчик близька до Доренка. Тому що обидва зрадники", — сказав Соловйов.

Він також нагадав, що Доренко обіцяв привезти російського президента Володимира Путіна до Києва в клітці.

На словами Соловйова відреагувала дружина загиблого журналіста. Вона згадала про одну із зустрічей медійників.

"У Соловйова, мабуть, абсолютно атрофовано почуття гумору і відсутня хоч якась самоіронія. Тому ця людина бігала по залу і істерично кричала Сергію: "Ти - зрадник! Ти говорив, що посадиш Путіна в залізну клітку!", Сергій знизав плечима: "І що?". Надіслав мені повідомлення, в якому розповів про цю ситуацію, і фото – аркуш паперу, на якому він написав про Соловйова – "мерзенна карлиця", "клопітка тітонька".

Володимир, якщо Сергія Доренка немає, це не означає, що за нього нікому відповісти", - написала вона.

У мережі також активно критикують Соловйова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вдова російського пропагандиста Сергія Доренка, який загинув у ДТП, повідомила, що проблеми з серцем у її чоловіка давно.