RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У мережу злили пікантне відео, записане Зеленським для Коломойського

В інтернеті оприлюднили пікантне відео, записане в 2017 році нині президентом України Володимиром Зеленським та Студією "Квартал-95" для олігарха Ігоря Коломойського.

Відповідний ролик розміщено на сторінці видання "Українська правда" в Facebook.

Так, актори "Студії Квартал-95" вітають Коломойського з днем народження і в жартівливій формі просять повернути борг.

"У нас виявилося відео, записане "Студією Квартал 95" 13-го лютого 2017 року на день народження Ігоря Коломойського. Записував ролик сам Зеленський на телефон, а кожен з акторів студії привітав іменинника і в жартівливій формі просив повернути хоча б маленьку частину великого боргу телеканалу "1+1" перед Кварталом", - йдеться в описі ролика.

Варто відзначити, що відео викликало хвилю обговорення в мережі. Деякі вважали, що даний ролик - всього лише жарт гумористів, інші сприйняли його на повному серйозі.

За даними ЗМІ, тоді Зеленський заявляв, що телеканал "1+1" бізнесмена повинен кілька мільйонів доларів кварталівцям.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася яскрава фотожаба з реакцією Зеленського на скандал в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

У той же час глава Міністерства закордонних справ (МЗС) Павло Клімкін заявив, що рішення про повернення російської делегації в ПАРЄ приймалося ще не при президенті Володимирі Зеленському.

Також президент України Володимир Зеленський осоромився під час зустрічі з канцлером Федеративної Республіки Німеччина Ангелою Меркель.