RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Будеш бігти до Гааги: український нардеп зчепився в ПАРЄ з главою делегації РФ

делегації Петром Толстим у кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), яка прийняла скандальне рішення про повернення РФ всіх прав в організації.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

Так, Гончаренко виступив з різкою заявою в інтерв'ю російським виданням, зазначивши, що тим, хто підтримав рішення ПАРЄ щодо РФ, буде соромно.

"Тому що ви (Росія, - "Апостроф") без крові не можете. У вас такий президент. Він хоче проливати кров, він хоче вбивати! Ви знаєте, що він вбиває наших дітей?" - сказав нардеп.

Після його слів у розмову втрутився Толстой, він намагався заспокоїти Гончаренка.

"Твою простягнуту руку, руку негідника, ми знаємо. У ній газ "Новачок", і шпиль Солсбері, і ракети "Бук", і все інше... Який круглий стіл? Ти будеш сидіти на лаві підсудних разом з Путіним (президентом РФ Володимиром Путіним , - "Апостроф"). Біжи звідси, ганьба тобі. Будеш бігти, добіжиш до Гааги! Ти будеш у Гаазі, негіднику і покидьку! Разом з Путіним!" - підкреслив український нардеп.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що член комітету з регламенту ПАРЄ Петра де Суттер стверджує, що рішення ПАРЄ змінити регламент і запросити російських представників повернутися в асамблею - це крок, що наближає до виходу з тупикової ситуації.

25 червня голова Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Ліліан Морі Паск'є заявила, що необхідна більшість в організації оскаржила повернення до її складу Російської Федерації без обмежень права голосу.

Читайте також матеріал "Апострофа": ПАРЄ повертає Росію: хто винен і що робити Україні.