RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Найгірший сезон "Ігри престолів" поставив рекорд на Emmy, "Чорнобиль" - в трійці

Останній сезон популярного серіалу "Гра престолів", який шанувальники франшизи сприйняли неоднозначно, побив рекорд за кількістю номінацій на премію "Еммі".

Про це повідомляє агентство Associated Press.

Всього "Гра престолів" претендує на 32 нагороди. Серед номінацій - "Кращий драматичний серіал", "Краща режисура" і "Кращий саундтрек". Також призи можуть отримати і актори. Шанс на нагороду є у Кіта Харінгтона, який зіграв Джона Сноу, в номінації "Кращий актор в драматичному серіалі". Також приз в категорії "Краща актриса в драматичному серіалі" може отримати Емілія Кларк за роль Дейенеріс Таргаріен.

Інший популярний серіал, "Чорнобиль", отримав 13 номінацій, включаючи: "Кращий міні-серіал", номінації Джареду Харрісу, Стеллану Скарсгарду і Емілі Уотсон, а також цілий ряд за режисуру, сценарій, операторську роботу, звук і багато-що інше. Серіал виявився на третьому місці за загальною кількістю номінацій, слідом за "Грою престолів" і "Дивною місіс Мейзел".

Переможці стануть відомі 22 вересня, коли відбудеться 71-а церемонія вручення премії "Еммі".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", фанати "Гри престолів" масово підписують петицію з проханням перезняти фінал.