RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Зеленський в Миколаєві: онлайн трансляція візиту і скандальні подробиці

17 липня президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом в Миколаїв, де вже встиг поскандалити з місцевими чиновниками.

"Апостроф" стежить за візитом глави держави в Миколаїв в онлайн-трансляції.

Також доступна онлайн відео трансляція:

У Зеленського в Миколаєві вже відбулися переговори з директором місцевого аеропорту Федором Барною (на фото нижче). Розмова проходила на підвищених тонах, а головною її темою була добудова терміналу.

"Ви хочете нам допомогти, або нас побудувати тут усіх?"- запитав Барна у Зеленського, після чого президент почав йти.

"Вибачте! Я прошу вашої допомоги, ви ж приїхали? Ви хочете через два роки приїхати, щоб тут був аеропорт?", - сказав Барна в догонку.

Також Зеленський в Миколаєві поспілкувався з Олегом Ярошевичем - главою в ГО "Авто-Євро-Сила". Сторони обговорили подальші дії щодо доступного розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

"Дісталося" від Зеленського виконуючому обов'язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації В'ячеславу Боню (на фото нижче), який після бесіди з главою держави написав заяву про звільнення за власним бажанням.

"Усі говорять: Лети в Миколаїв - це саме бандитське місто. Це нормально? Люди нормальні. Чиновники поводяться, як бандити, що тут не зрозуміло?, - сказав Володимир, звертаючись до Боню.

Сам Бонь сказав журналістам, що не планував працювати в команді Зеленського.

"А навіщо ви працюєте? Так напишіть заяву! Все, порішали. Так само тут в Миколаєві? Порішали і порішали", - сказав президент.

Сам Зеленський зізнався, що у нього немає певної кандидатури на посаду керівника області.

"Є у вас хороші хлопці? Є у вас нормальні менеджери, які дійсно підняли бізнес... Знайдіть!" - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель: мова йшла про ситуацію на Донбасі і звільнення українських заручників.