RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Готуйтеся: синоптик попередила українців про різку зміну погоди

Синоптик Наталія Діденко попередила українців про різку зміну погоди - в країну повертається спека.

Відповідний прогноз вона оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

"Завтра, 18 липня, також ще очікується в столиці протягом дня +21+23 градуси. Однак уже в п'ятницю температура повітря підвищиться до +23+25 градусів, а протягом виборчих вихідних буде майже спека - +26+28 градусів. У найближчі день у Києві ймовірний періодичний дощ, локальні грози", - зазначила Діденко.

Вона додала, що дощі з локальними грозами пройдуть у північних областях країни і в окремих районах заходу, а на решті території буде сухо і сонячно. Температура повітря 18 липня досягне вдень +21+25 градусів, у східних областях, в південній частині і в Дніпропетровській області очікується вже +25+29 градусів.

"19, 20 і 21 липня в Україну повернеться спека: всюди передбачається +25+29 градусів, на півдні, на сході та місцями в центральних областях +28+33 градуси. Тому готуйте мереживні білі парасольки, чистіть кондиціонери і відкривайте плечі - до нас повертається літо", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", 2 липня на Кривий Ріг обрушилася потужна злива і ураган, багато вулиць міста затопило.

27 червня в селі Поляна Закарпатської області несподівано випав сніг з градом.

Також 27 червня до Києва і передмістя столиці прийшли сильні дощі, що супроводжувалися грозою і потужними поривами вітру.