RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Призначено нового голову поліції Київської області: що про нього відомо, фото і декларація

У середу, 17 липня, глава Нацполіції України Сергій Князєв представив нового керівника поліції Київської області, Андрія Нєбитова.

Про це повідомляє департамент комунікації Нацполіції.

Як зазначається, рішення про призначення нового керівника поліції області було прийнято після завершення службового розслідування за фактом трагічної загибелі 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому.

"Так, за результатами поліцейського розслідування притягнуто до відповідальності 12 працівників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнено з посад. Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Андрій Нєбитов раніше працював заступником начальника обласного управління поліції. З декларації, поданої ним за 2018 рік, можна дізнатися, що у дружини нового глави поліції Київської області є квартира в Донецьку, а у нього самого - в Києві. Крім того, Андрій Нєбитов також задекларував 21 тисячу доларів у вигляді готівкових коштів. Детальніше вивчити декларацію можна тут.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Бно-Айріяна головою Київської обласної державної адміністрації.